onsdag, november 30, 2011

MIN LILLE HULE

Jeg har været helt indelukket og koncentreret i dag, landmandens forsøg på at hyggesnakke, når nu vi begge to havde indearbejdsdag, er blevet afvist. Deadline for at aflevere mit udkast til opgave var kl. 12, så jeg kan få vejledning i morgen. Og den vejledning har jeg hårdt brug for, de andre i gruppen har vist skrevet deres 6 sider, det er jeg ikke i nærheden af, men jeg har fået skrevet meget mere end i går aftes, hvor jeg til sidst måtte kapitulere pga træthed.

DSC04681

DSC04680

 

 

 

 

 

 

Nu skal der slappes af med lidt frokost og en bog, før jeg gør mig klar til at besøge min far. Der kommer lægebesøg i eftermiddag, tømrer og smed er også berammet til at komme i dag, så vi får vist begge brug for at slappe af over aftensmaden og en kop te, før jeg kører hjem i aften. Gospelkoret må undvære mig i aften (det har de også måttet de sidste to gange), jeg trænger meget til at være sammen med koret og få bevæget krop og sjæl. Jeg ved dog også, at hvis jeg skal kunne køre fra min far med ro i sjælen, så skal vi ikke haste os gennem eftermiddagens gøremål, det skaber kun kaos hos min far. Min far bliver dårligere nu, så det er den rette beslutning, vi tog om at søge plejebolig til ham, og heldigvis er min far en elskelig mand, som har tillid til sine børns beslutninger, så han har accepteret, at når vi siger, det er det bedste, så er det det bedste. Derfor græder vi vist alligevel alle 5 børn oftere i denne tid, hvor vores dejlige far ikke blot fysisk men også mentalt visner stille og roligt. Jeg kan ikke finde et andet udtryk end at visne, en vissen blomst kan også være smuk, en vissen blomst kan også bidrage med noget. Min far bidrager med meget stadigvæk, han er stadig omsorsgfuld overfor andre, han er stadig interesseret i andre, men blot ikke som dengang han var vores støtte, styrke og altid klar til at hjælpe.

DSC04678

Må I få en dag med tid og mulighed til at se det smukke omkring jer.

15 kommentarer:

 1. Jeg får bare en lyst til at sende dig et slags knus- så det gør jeg hermed :_)

  SvarSlet
 2. Du skriver så smukt om din far - det gør mig blød om hjertet!
  En god dag til dig.

  SvarSlet
 3. En visnende blomst - hvor er det et smukt billede!

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt skrevet. Et meget bevæget indlæg, om livets lyse sider midt i mørket.

  SvarSlet
 5. Smukt Lene.. håber du har haft en god eftermiddag sammen med din far.

  SvarSlet
 6. Tak Miri, det lunede :-)

  Tak Charlotte, for dine ord, min far er også en dejlig mand :-)

  Tak Rasmine, det er jeg glad for at høre :-)

  Tak Pia, og netop den evne at kunne se positivt på livet har min far været god til :-)

  SvarSlet
 7. Tak Inge, det kan man da kalde synkronskrivning :-) Vi har haft en god dag sammen med tid til at læse, synge og snakke.

  SvarSlet
 8. Det er så smukt at læse dine ord om din fars situation. Jeg har aldrig kendt min far, og min mor døde da jeg var 29 år, så jeg har aldrig fået lov til at opleve gamle forældre. Til gengæld har jeg sat 4 børn i verden, og de er med til at holde mig igang. Jeg håber og tror, at de også vil være der for mig, når jeg /vi får behov for hjælp og støtte.
  Nu arbejder jeg på sammen med mine piger at holde (åbent hus for min William der bliver 85 år på søndag (i fin form stort set)
  Jeg håber at din opgave bliver god) Kh Marianne

  SvarSlet
 9. Tak Marianne, det er så dejligt at læse om, at I stadig er i fin form. Dine børn og børnebørn nyder helt sikkert dette. Min datter savner sin mormor, men modsat dig, så har hun jo stadig sine forældre, men det at snakke med ældre mennesker er noget ganske særligt for et ungt menneske :-) God fødseldag til din mand og god fest til jer alle.

  SvarSlet
 10. Det du fortæller om din far minder meget om min oplevelse af min moster i går. Det er frygtelig hårdt at se vores kære visne hen, og en plejebolig lyder som en rigtig god idé til din far!

  SvarSlet
 11. Sikke dejlige billeder :)

  SvarSlet
 12. Det berører meg sterkt det du skriver om din far. Jeg tenker på min egen mor og hennes situasjon. Det er usigerlig trist å se henne visne fysisk og mentalt, slik din far tydeligvis også gjør.

  Jeg kjenner meg veldig godt igjen, hvor viktig det er å ha god TID. og ikke for mange gjøremål på plakaten. Det skaper fort forvirring og uro.

  Håper han ikke må vente lenge på plass.

  God kveld, Lene.

  SvarSlet
 13. Madame, jeg tænkte det samme, da jeg læste dit indlæg :-)

  Tak Liv :-)

  Tak i lige måde Elisabeth. Vi ved, at der i hvert fald kommer til at gå 4 måneder, men det er fint for os :-) Ja vi kan ikke skynde ting gennem som tidligere, så ro må der til.

  SvarSlet
 14. undskyld forsinkelsen, Lene.
  og et stort, kærligt knus til dig og din far.
  du har sagt så kloge ord hos mig som mine søskende og jeg har taget med os.
  jeg behøver ikke gentage dem - kun slå armene om dig og jer.

  SvarSlet
 15. Kære Regitze, jeg ved du har været der, tak for ordene og knus :-)

  SvarSlet