onsdag, november 16, 2011

ONSDAG MORGEN

Trøjen ligger færdig henne på bordet, jeg skulle måske ikke have strikket den så lang, men den passer perfekt til mig. Det blev sent, inden jeg kom i seng, for jeg skulle lige blive færdig med den, og jeg skulle lige slå masker op til halstørklæde, og jeg skulle lige se på Liselottes links til mere strikkeviden, nu har jeg så prøvet at lukke af ved at strikke sammen, det blev rigtig fint. Der er bestilt garn til en Cobblestone hos Kenneth, jeg glæder mig til at komme i gang, den engelske ordliste er printet ud. Jo jo der skal nok blive en strikker ud af mig en gang.

Udenfor glimter selv affaldscontainerne, frosten har strøet fin rim over alt. Indenfor er der lunt og godt, en kop hyldebærsaft hjælper på varmen. Og billedet fra i går? Det var en svamp, arten må I bestemme, jeg er ikke svampekyndig ;-)

P1020759

God onsdag til dig.

11 kommentarer:

 1. Godmorgen Lene. Du skal nok ende som strikker og hvor er det dejligt at læse, at din trøje/vest passer :-)

  SvarSlet
 2. Med Liselotte "i baghånden" kan det vidst ikke gå helt galt. Jeg har også lækkerier liggende fra butikken deroppe. Jeg mangler bare 2 timer ekstra i døgnet lige nu.
  God onsdag til dig

  SvarSlet
 3. Dejligt når der ryger et arbejde af pindene. Lækker fornemmelse, Men hør lige: skal vi ikke se et billede af dit strik ????

  Jeg er ofte inde på Kenneths side, men aner ikke hvad jeg skal gøre og gribe i, blir totalt forvirret af alt det lækre garn, så indtil videre nøjes jeg med det der er på lageret.....
  Go dag fra det øst jyske.
  Hilsen Joan M.

  SvarSlet
 4. Der kan du se! Efter flere indlæg, hvor du har hængt lidt med skuffen over manglende energi og sådan, så kommer du her og har lavet det hele. Man skal åbenbart gå mange runder om den varme grød, før man er klar til at "hugge til". Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Hvor er din svamp dog smuk--- det må være en blækhat i forfald, men siden hvor vævet går i stykker ligner jo det rene filigran eller et vandfald, hvis du fotograferer den tæt på. Det kan jeg bestemt godt forstå du ikke kunne lade være at forevige. Tak fordi du delte det med os og held og lykke med Cobblestone. Håber vi får lov at se dit strik færdigt.

  SvarSlet
 6. At kunne strikke er guld værd, jeg er ikke i tvivl. Svampen er faktsik ret smuk på sin måde, fantastisk hvad naturen kan præstere og hvem bryder sig om absolut at kende arten:)

  SvarSlet
 7. Flot svamp.. jeg undlader også at kloge mig på typen.. :-) Skønt når et strikkeprojekt bliver klar til brug.. Jeg fik stort set aldrig gjort noget helt færdigt, så jeg stoppede med den øvelse.. :-)

  SvarSlet
 8. Argh så gjorde jeg det igen! Mine kommentarer bliver ikke udgivet første gang og jeg glemmer at tjekke, før jeg lukker ned.

  jeg forsøger at huske alle mine "guldkorn" igen ;-)

  Tak Liselotte, jeg skal snart have et visistkort med den titel på :-)

  Tak i lige måde Susanne, for mig handler det om at det at strikke er en villet handling, ikke noget jeg pr. automatik går i gang med :-)

  Tak i lige måde Joan, der skal nok komme billede :-)

  Tak i lige måde Conny, det blev lidt pinligt med den trøje efterhånden :-)

  Tak Karin, ja der er mange sjove og skønne ting i naturen, når man zoomer ind :-)

  Charlotte, nemlig - jeg kan lige se den for mig :-)

  Charlotte, strik er helt sikkert godt for sjælen :-)

  Inge, man kan også få så mange ufærdige projekter at det sjove går væk :-)

  SvarSlet
 9. Det er en parykblækhat. Trestjernet spisesvamp.
  Men den er lige gammel nok til at kunne spises - den må ikke være begyndt at 'blække' som her.
  Tag dem mens de stadig er indadbøjede og ikke sorte forneden, steg dem brune i lidt smør, drys med salt og peber og læg dem oven på en vildtsteg - uhmmm :-)
  Og de skal helst bruges inden for tre timer efter plukning. Eller fryses.

  SvarSlet
 10. Jeg vidste jeg kunne regne med dig, Ellen :-) Tak, jeg tror dog, jeg skal være sammen med svampekender, før jeg tør spise selvplukkede svampe , der er en barriere, kan jeg mærke :-)

  SvarSlet