torsdag, november 10, 2011

100 ÅR OG FORVENTNINGER

Kan man blive for forventningsfuld? Kan man blive for krævende? Temadagen blev god, men ikke på den måde jeg havde forventet. Jeg havde inden i mit hoved dannet helt andre billeder af dagen, jeg tror dagen lige skal lagres og bearbejdes. Til gengæld levede dagens teaftale op til mine forventninger, der var bare alt for kort tid, sådan er det, når jeg ikke selv kan huske mine egen planlægning. Jeg nød Liselottes selskab, teen, de hjemmebagte boller, snakken og gode ekspertråd om strik og garntype både fra Kenneth og Liselotte, for jeg har stadig en forventning om, at der kan blive en strikker ud af mig.

I dag kunne min mormor være fyldt 100 år, så Mortens aften har altid været forbundet med min mormors fødselsdag og den menu, vi fik hjemme hos hende på denne dag. I aften fik vi dog and med både hvide og brunede kartofler og risalamande til dessert, det er godt, at man kan bestille portionsanretninger hos den lokale delikatesse. En halv time efter jeg var kommet hjem, kunne jeg byde landmanden på et velsmagende måltid mad, og  som noget meget unormalt en hverdag her på gården tog vi et glas rødvin til. Som sædvanlig har det den virkning på mig, at jeg har allermest lyst til at gå i seng, men der er masser af lektier, der skal læses, så nu er der brygget te med den forventning om, at det kan virke opkvikkende og inspirerende på mig.

DSC04659

God aften til dig.

5 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en hyggelig dag, både hos Liselotte og med nydelig middag med landmannen.
  Håper du også får til en effektiv lesestund nå i kveld.
  Fortsatt god kveld :o)

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt at Mortens aften har en særlig betydning for dig:-) Jeg fik pizza - god og hjemmelavet - til et arbejdsmøde i kirken i Aalborg.

  SvarSlet
 3. Det er dejligt med traditioner som forbindes med glæde. Og så heldigt, at der kan bestilles udefra, når nu Mortens Aften falder på en dum hverdag med masser af andre gøremål.
  Her stod den på rugbrød, for jeg var til aftenmøde på mit arbejde, men vi snød lidt først på ugen og fik andebryst.

  Lidt misundelig over, at du har gramset på ting hos Garnudsalg er man vel.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Charlotte, pizza er en herlig spise :-)

  Tak Eva, jeg fik garngramset alt for lidt, for tiden fløj af sted :-)

  SvarSlet