tirsdag, november 20, 2012

ÆNDRINGER AF PLANER

Løbeturen blev som planlagt. Beskrivelse af en situation fra praksis blev også fuldført, og derudover fik jeg  lige en tillægsgave fra Ellen i sidste kommentar, for gennem spørgsmålet blev jeg tilstrækkelig forstyrret i min tankegang, så jeg måtte sætte ord på formålet med dette modul.

Til gengæld er turen til min far droppet. Der er omgangssyge på plejehjemmet, alle inklusive personale har det eller har haft det, og lige nu er det min fars tur, så han sover og bliver vækket og får tilbudt væske og mad med jævne mellemrum. Jeg ville jo sætte ind på hans krops oplevelseskonto, det kan ikke rigtig lade sig gøre, når han sover hele tiden. Han ville helt sikkert nyde at vågne op en gang imellem og se sin datter sidde i stuen. Men det bliver ikke til noget, for selvom jeg nærmest aldrig får omgangssyge, så skulle det bedst passe, at det denne gang blev undtagelsen, der bekræftede reglen. Og det har jeg simpelthen ikke tid til lige nu. Så jeg besluttede mig for at udskyde besøget til en anden dag.

Jeg går rundt i dejlige varme sokker, sokker som jeg har fået fra en norsk blogger, fordi jeg hjalp hende med at finde nogle danske noder til hendes harmonikaorkester. De er smukke og jeg nænner næsten ikke at gå i dem, for tænk hvis de nu bliver slidt, men sokker skal bruges og nydes, så det gør jeg. Men lige om lidt må jeg hoppe ud af dem, for på dagens program står også andre opgaver, som kræver en nyvasket og lidt pænere udgave af fruen i de lune sokker. Må din tirsdag svøbe sig lunt og trygt omkring dig.

P1050123

18 kommentarer:

 1. Endnu en gang må jeg bare bøje mig for dig og dit overskud. Jeg synes du er så sej !
  Sej, er bare det ord der dækker det bedst :)
  Skønne sokker !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, jeg vil gerne være sej :-)

   Slet
 2. Det er bedst at vente for jeres begges skyld :) Du er en dygtig løber, jeg drømmer nogle gange, men ved godt, at min krop nok ikke giver lov, men så nyder jeg at gå :)
  God fornøjelse på din videre færd i dag... og dejlige sokker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, jeg nyder mine sokker og jeg skal nok komme på besøg hos min far. Jeg vidste heller ikke om jeg kunne løbe, men det går bedre og bedre, dog ikke tidsmæssigt, men det må forbedres, når foråret kommer :-)Du har været min inspirationskilde til at komme ud og gå, når du dagligt beskrev dine gåture, og det endda i regnvejr :-)

   Slet
 3. Skønne sokker og god idé at vente med besøg hos din far, det skal nok lige passe at du bliver smittet, og din far får jo heldigvis omsorg og pleje..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, min far er heldigvis i gode hænder, men stakkels dem. De kan jo ikke som på sygehuset isolere, for det forstår de demente beboere ikke.

   Slet
 4. Det ville ikke være verdens bedste tidspunkt at rage sygdom til sig, så det er nok en klog beslutning at blive hjemme.
  God dag hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg tror det er en klog beslutning :-)

   Slet
 5. Fantastiske sokker du der viser frem.. kan godt forstå at du sparer lidt på dem.

  Omgangs-syge smitter som ind h***** så det er nok ganske klogt at holde sig lidt på afstand af det....

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, jeg er også vilde med dem :-)
   Og det er nærmest ikke til at komme af med omgangssyge, hvis først det er i huset, og man er flere beboere.

   Slet
 6. Det var et godt svar, du gav til Ellen i dit forrige indlæg. Da jeg gik på arbejde, var det en kilde til undren og ærgelse, at det var så svært at implementere ny viden. Vi prøvede så vidt muligt, at to kom på samme kursus, så to også kunne lære det fra sig og holde det vedlige.
  Jeg ved ikke, om det kun er i sygehusvæsenet, det er så svært?? Det er jo der, jeg har min erfaring.
  Men jeg synes, det er rigtig vigtigt, det du er i gang med. Og en stor gevinst for din afdeling og dine kolleger. Så bare klø på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty. I følge teoretiker er det et kendt fænomen, at det er rigtig svært at få ny viden og handlemåder implementeret, og der kan være mange årsager til det. En aha-oplevelse for mig var det faktum, at mange føler, at det er kritik af deres vante handlemåder, når nogen kommer og har forslag til nye. Jeg er nemlig lige modsat, jeg synes altid at nyt er spændende :-)
   Samtidigt stilles der hele tiden krav om nye tiltag i den hellige akkrediterings navn, hvilket betyder at alt på forhånd bliver skudt ned, inden man får nærstuderet indholdet :-)

   Slet
 7. Som du er inde på, er det faktisk dejlig (hvis altså man kan kalde det det) at skulle forklare, hvorfor det er vigtigt at læse det man skal i studie og dermed teorien bag det for at kunne videregive informationer og viden videre i et forståeligt sprog ;-)

  Du nåede næsten det, du ville ... men er der ikke noget med, at det er en kvindes ret at tage et standpunkt, indtil man tager et nyt? ;-) men jeg kan godt forstå at du aflyste besøget hos din far. Han ville ikke have fået noget ud af det, og du kunne risikere at få smitten med hjem. Og det har du bestemt ikke brug for lige nu ...

  Håber du nåede det du ville på denne grå tirsdag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tove, det er nemlig godt at måtte forklare sig :-) Tak jeg nåede det jeg ville :-)

   Slet
 8. Sikke nogle skønne sokker; de kalder på gråt novembervejr og dejlig varm te indendørs.

  Du skal besøge din far en dag, de ikke har omgangssyge på plejehjemmet, for omgangssyge er noget værre noget at få ind i huset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, der er drukket rigeligt med te :-) Og ja det omgangssyge smitter helt utroligt, så jeg holder mig væk.

   Slet
 9. Dit studie lyder rigtig spændende. Dejligt, når man kan få lov at blive klogere - og at man ind imellem skal stå lidt på tæer for at få fat i lærdommen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, og lige nu står jeg da vist meget på tæerne :-)

   Slet