mandag, november 05, 2012

SKUMRINGSTIMEN

I aften skal jeg være sammen med dejlige kvinder, vi skal snakke, diskutere, dele oplevelse af en bog, og vi skal bede sammen.

Inden da vil jeg tænde lys, drikke te, læse kapitlerne til i aften ( for som jeg skrev til min studievejleder: det her diplom har indtil nu for mig været karakteriseret af en følelse af konstant at være bagud – og det gælder så også i min fritid) og så meget gerne løbe en tur, inden jeg drager til Strandby. Og under ingen omstændigheder må der snige sig en powernap ind. Gårsdagens eftermiddagslur betød, at da jeg endelig langt om længe fandt min seng, så ville søvnen ikke finde mig.

I dag har min udsigt i undervisningslokalet været det her (det her billede er så taget udenfor efter skoletid)

P1050090

Det er da en gave. Og jeg føler også, det er en gave at få lov til at udvide min horisont både fagligt via diplomstudiet og mentalt via læsegruppen. Jeg er en heldig kvinde.

14 kommentarer:

 1. Ja, efter at have fulgt dig et stykke tid, tror jeg faktisk, at du er en heldig kvinde, selv om du ikke ligger på den lade side og bare venter på heldet.

  Bede sammen? Det er sikkert godt at være sammen på den måde. En sjælden gang hører jeg om det, men har svært ved at forestille mig det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rasmine,jeg er vant til fra folkekirken at den fælles bøn er Fadervor,og så er der den private bøn, hvor kun en selv kender bønnen.Men gennem svigerfamilien og nu også her har jeg stiftet bekendtskab med forbønnen, og jeg føler mig godt tilpas i den :-)

   Slet
 2. Du ER en heldig kvinde :)
  Og en taknemmelig og i ordet bedste betydning- en ydmyg kvinde.
  Må din aften blive lige så skøn som din dag har været :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, det blev en dejlig aften :-)

   Slet
 3. Kan du have en rigtig god aften Lene, det lyder interessant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, det er dejligt at mødes på denne måde :-)

   Slet
 4. Ja du er en heldig kvinde, og du arbejder for dit held, og forstår at skønne på det.. Det er så dejligt.

  SvarSlet
 5. Du skriver i det blogindlæg du linker til "Man bliver nemt rubriceret som “hellig”, hvis man pipper det mindste om tro" Det kender jeg godt. Jeg er selv troende, går i kirke så ofte som muligt og er medlem af menighedsrådet for Hvidovre Sogn.

  Det er svært at tale om tro i hverdagen, folk ser nemlig på en som "hellig". Jeg har meldt mig til noget, vi kalder "Kristendom for voksne" og det er rigtig godt. Jeg har i hvert fald lært en masse, som jeg ikke vidste om biblen og om sammenhængen i de gamle tekster, som jeg synes er fantastisk spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg er glad for at du også genkender det og samtidig er det jo trist, at man nemt rubriceres. Jeres undervisning lyder spændende, det har der også været i min folkekirke, men desværre på dage, hvor jeg ikke kunne. Med hensyn til kirkegang så er jeg så dårlig til at komme af sted, jeg nyder det, når jeg er af sted, men jeg vil allerhelst om eftermiddagen eller om aftenen. Søndag formiddag er ofte den eneste dag, hvor vi har tid til at være langsomme :-)

   Slet
 6. Det er dejligt at læse om din taknemmelighed. Jeg tænker, at goderne eller det du glædes over, kommer ikke af sig selv. Du er også flittig og arbejder for det.
  God aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty. Jeg erkender, at man kan arbejde for at kunne glædes, men jeg er også dybt taknemlig for at jeg blev født i en familie med kærlighed og overskud, så jeg fik den bedste start.

   Slet
 7. Hvor er det også godt for fællesskabet, at du tager turen nordpå. Det er jeg glad for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte og jeg er så glad for at være med :-)

   Slet