tirsdag, november 27, 2012

TRE GODE TING

Samtalen med sønnen i går aftes. De børn, der får ham til lærer, kan føle sig heldig. Hans måde at lytte på, hans måde at stille spørgsmål på, så jeg fik lov til at dykke ind i hjernen og hive teoretikere frem, hans rolige stemme, hans latter. Det var så godt.

En god nats søvn. Jeg havde ellers bange anelser, da jeg måtte hente notesblokken ind til sengen, fordi tanker tumlede omkring i frit leg. De blev smidt over på papiret,og så sov jeg.

Tanken om, at jeg har 27 timer endnu, før litteraturliste og disposition skal foreligge på skrift hos vejlederen, og tanken om at jeg lige om lidt forhåbentlig også møder en lærer, der kan vejlede mig til at bruge de timer bedst mulig.

Må du finde tre gode ting ved dagen i dag.

DSC06113

12 kommentarer:

 1. At liste tre gode ting inden øjnene lukkes, er altid en god ide..
  Jeg vil gå efter mindst 3 glæder i dag.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Go for it Inge :-) jeg håber at du får rig mulighed for at samle på glæder i dag.

   Slet
 2. Dejligt med tre god ting allerede! Og en god nats søvn lægger grund til mange andre gode ting (siger en, der faktisk har sovet ok to nætter i træk??)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, lige nøjagtig og nu har jeg nydt endnu flere gode ting :-) Hold da op, det ender jo med at blive en vane med god søvn :-)

   Slet
 3. Lige meget hvor sur en dag end måtte være, burde det altid være muligt at kunne finde tre gode ting ved den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det håber jeg da, i dag har det ikke været svært for mig :-)

   Slet
 4. Tre rigtig gode ting ! Og hvor bliver jeg glad for at din søn bliver lærer, vi har brug for gode lærere i dette land :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, vi har så sandelig brug for gode lærere :-)

   Slet
 5. Det er godt at have en notesblok ved sengen til at klare de tanker, der ellers myldrer rundt i hovedet. Det var godt, at du sov godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, notesbogen er et godt trick at kunne ved nattetide :-)

   Slet
 6. Vi bruger altid de tre gode ting til at runde dagen ag, når vi er på ferie. Og jeg kan godt finde på at spørge børnene på en hverdag. I virkeligheden var det en øvelse, man burde gøre hver dag. For der er jo mange gode ting. Heldigvis. God dag til dig Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, hvor er det en god ide. Må du få en god dag også :-)

   Slet