onsdag, februar 10, 2016

Glædesbobler

Jeg behøvedes slet ikke at bekymre mig, de sidste to dage har tre kolleger fortalt om hvordan de har prøvet kursuslærdommen af. De strålede af faglig stolthed over det, og de er så opsatte på at få det her til at være en fasttømret del af deres sygepleje. Det bobler inden i mig, når jeg oplever dette.

Bobler gjorde det også, da dagen sluttede på arbejde, i dag havde jeg nemlig projektdag sammen med mine to kolleger. I morges bekymrede jeg mig over min manglende energi, men den forsvandt, mens sygeplejefaglige diskussioner fløj hen over bordet, og vi fik skrevet os varme på forskningsdesign og metode.

Dagen sluttede af med korsang, jeg passer på mig selv, så jeg snuppede en kortere udgave, så jeg kunne nå hjem og finde roen inde i mig selv, inden jeg skal i seng. Sang gør glad, sang giver energi og jeg kører altid hjem med smil på læben og små glædesbobler inden i. I dag sluttede min sangaften med denne smukke sang, den giver ro i sjælen.PS og jeg husker, når jeg ser videoen, hvordan jeg syntes, de var lidt skøre, dem i frikirkerne med deres løftede arme og lukkede øjne. I dag ser jeg det ikke mere, vi har jo hver vores måde at gå ind i en sang og dens ord på.

13 kommentarer:

 1. Det er lige til at boble over af - forstår godt, at du er bobleglad over, at det hele går op i en højere enhed :-) Tillykke med det!
  Nu håber jeg du kan sove for alle de bobler ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, at jeg fik for lidt søvn skyldtes ikke bobler, men min egen dumhed :-)

   Slet
 2. Det er dejligt med alle de bobler. Bare ikke når man skal sove. Jeg var også til kor i går, og kunne selvfølgelig ikke sove, da jeg kom hjem. så det blev alt for sent! Øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, Eva, ja og det er netop derfor at jeg lige for tiden nøjes med godt en time, for jeg skal have tid til at falde ned, så boblerne lægger sig :-) I går var jeg så desværre så dum, at jeg gav mig til at se et afsnit af en serie, så jeg alligevel fik for lidt søvn.

   Slet
 3. Hvor er det bare dejligt, at dine kolleger allerede er begyndt at udmønte kurset i praksis - så skal I nok kunne fastholde det indlærte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg er så fortrøstningsfuld, de er så skønne at se på, når de fortæller om deres erfaringer :-)

   Slet
 4. Kan bobler spredes? Det gav smil i maven at læse dit indlæg...
  Lidt for mange aftaler og for overskud... Og så får jeg ikke kommenteret blogs...
  Nu kom jeg igang med at skrive...
  Jeg læser.. For det er så dejligt med inspiration, ny viden, eftertanke... Alle dine indlæg om kurser og læring og implementering åbnede horisonten...

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, dejligt at læse, og ja bobler spreder sig :-)
   Du har også gang i meget, så det er helt forståeligt at du ikke kan nå det hele.

   Slet
 5. En super-dejlig sang! Og hvor er det dejligt at følge dit arbejde med nye kollegaer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg holder meget af at synge den sang, håbet og trygheden forplanter sig i mig :-)

   Slet
 6. Vidunderlig sang at slutte en sang aften. Have den med i bilen hjem, have den i kroppen. Fantastisk.
  Du er den eneste der kan mærke efter og passe på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, det er en skøn sang. Og ja vi kan kun selv passe på, og det gør jeg så :-)

   Slet
 7. Det er nemlig en virkelig god sang.
  Jeg er en af de lidt skøre ;-)

  SvarSlet