søndag, februar 14, 2016

Hvad ligner det!!!!

Nu har jeg brugt tid på at diskutere med mig selv, argumentere og fremlægge overbevisende synspunkter. Nej jeg ved godt, at appelsin er sundere, det har jeg allerede spist (Cvitamin, du ved). Nej jeg ved godt, at havregrød lægger en god bund og varmer dejligt i halsen, har allerede spist det (fibre, du ved) Nej jeg ved godt, at tørrede frugter og mandler trods alt er bedre end slik, har allerede spist det som topping på min grød (lidt, men godt, du ved) Nej jeg ved godt, at vand er bedre til at lindre den irriterende tørre mund og hals, som opstår pga. en stoppet næse, har allerede drukket meget vand - og te (undgå dehydrering, du ved)
Og så går jeg ud og henter slikposerne, tager trods alt kun en lille skål frem (lidt, men godt, du ved) (mindfullness spisning, du ved) og klipper med et saligt smil toppen af lakridskonfektposen for at nå ned til de gule og røde runde favoritkonfektstykker, blot for at opdage, at jeg har købt en pose kun med de brune lakridskonfektstykker. Hvad ligner det at sælge sådan noget!!

Juli 2015, billedearkivet på denne computer må levere lidt opmuntrende

24 kommentarer:

 1. Øv da osse! De brune er ellers mine favoritter, så den pose skulle jeg have haft. God bedring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, fruen i midten, så kan vi godt dele lakridskonfek :-)

   Slet
 2. Nårrrhh, stakkels dig. Sådan noget lakridsrod ville aldrig kunne ske for mig, og chokolade skuffer mig stort set aldrig. Jeg får det så også stort set aldrig - kun til jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg overlever :-) Får du kun chokolade/lakridskonfekt til jul? Det ville aldrig ske for mig :-)

   Slet
  2. Lakridskonfekt får jeg aldrig - kan ikke lide lakrids. Og chokolade ... jo, det er stort set kun til jul, jeg får det - medmindre jeg bliver budt, men det gør jeg (desværre? Heldigvis?) yderst sjældent.

   Slet
  3. Ellen, wow, jeg køber chokolade (twist, rittermans eller marabou) og lakridskonfekt samt andre lækkerier(bridgeblanding, dronningmandler etc) mindst en gang om måneden. jeg er ikke vokset fra slik til fredag eller lørdag aften :-) Og fordi jeg er snotforkølet må jeg også godt få en mandag aften ;-)

   Slet
 3. Åh, de brune lakridskonfekter er mine favoritter. Jeg vidste ikke, man kan få en pose med kun brune. Det er sjældent, jeg spiser dem. Men nu må jeg ud at finde dem. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, boede jeg tættere på, så kom jeg med mine :-) Hvorfor har de så ikke mine yndlingsstykker i ren udgave? ;-)

   Slet
 4. Jamen det er da fordi de brune er de bedste ;)
  Uh, sikke en skuffelse. Røg de ned alligevel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, der er vi så ikke enige :-) Nu øver jeg mig i mindfulness spisning, så nej, der er stadig mange tilbage, tror jeg (landmanden har været alene med skabet hele dagen ;-)

   Slet
 5. Øv og det så på en søndag hvor næsen løber, halsen kræser .....
  Denne pose skulle være landet hos mig i stedet for, jeg var mest til de brune dengang før diabetessen indfandt sig hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg kan så forstå, at det er derfor de laver den variant, for jeg er åbenbart den eneste der er i farvehumør :-)

   Slet
 6. Jeg ELSKER de brune, så du sender dem bare videre næste gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Liselotte, det skal jeg huske :-)

   Slet
 7. Desværre har jeg det ssådan, at jeg elsker dem allesammen, bortset fra de rene lakridsstykker. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige som Ellen, at jeg kun får lakrids og chokolade til jul!
  God bedring Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, jeg har det som dig, jeg spiser dog også det rene lakrids, men først, så jeg kan nyde de andre i fred og ro. Og tak :-)

   Slet
 8. Ha ha - vi kunne sagtens dele lakridskonfekt, vi to. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, det gad jeg da gerne :-)

   Slet
 9. Jeg spiser aldrig slik mere, og da slet ikke efter al den røre der har været om bland-selv-slikket, der ompakkes under usle og uhygiejniske forhold og hvor der ikke betales moms. Jeg har ellers sådan en forretning 100 meter væk.

  Alle de andre fødevarer, du nævner, lyder da også meget bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, nu er det sjældent jeg køber bland-selv-slik, det er ofte i poser. Men aldrig slik? det kunne jeg ikke klare, jeg elsker slik! :-)

   Slet
 10. De brune lakridskonfekter er gode, men det er helt klart de gule og røde runde der er de bedste.. Vi to skal ikke dele lakridskonfekt kan jeg se.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, de brune konfektstykker smager da udemærket, men jeg tror også at vi to skal finde andre at dele med (eller købe to poser) :-)

   Slet
 11. Det vidst jeg slet ikke, men heldigvis kan jeg (i mangel af bedre) godt spise de brune ... men helst de lyserøde, selv om lakridskonfekt aldrig er mit førstevalg. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, alt bliver også spist rub og stub her, men de lyserøde er bare bedre :-)

   Slet