lørdag, oktober 27, 2018

Hverdagsglimt 6 - min efterårsferie


  • Fredag blev en skøn dag. Fredag blev nemlig dagen, hvor jeg overtalte landmanden til at holde fri. Og bagefter overtalte ham til at holde fridag sammen med mig.
  • Så vi spiste brunch sammen på Kunstcafeen i Blokhus, maden var lige så god som første gang jeg var der (og der var rigeligt).


  • Bagefter gik vi ned til havet, men landmanden havde ikke nok overtøj på, så han stillede sig i læ, mens jeg gik helt ned til vandkanten. Hold nu op som min krop og sjæl falder helt til ro ved at stå der. 

  • Hjemme slappede vi af, drak te, surfede på nettet, mens landmandens Youtube liste med god musik underholdt os.


  • Siden hen drog vi til Aalborg, først en tur i Jægeren og Lystfiskeren, hvor jeg fik købt en vandrerygsæk og dermed fik brugt det sidste af mit gavekort.
  • Landmanden blev lokket ind i Salling, så jeg kunne vise ham Salling Roof top. Denne gang gik jeg selv ud på glasgulvet. Landmanden travede bare der ud og lokkede en ung pige til, at de skulle hoppe sammen. Selv om jeg udmærket ved, at holdbarheden er gennemtjekket, så var min krop ikke overbevist.


  • Til slut rundede vi Magasin og jeg er nu en smuk cardigan i blågrøn rigere.
  • Hjemme igen hoppede jeg i traveskoene, så de 10000 skridt kunne rundes. Dagene er korte nu, og på søndag bliver det endnu hurtigere mørkt. Snart er der ikke længe til, at jeg kører i mørke, både på vej til og fra arbejde.


  • PS og da jeg havde et gavekort til Salling, blev mit indkøb der et kalenderlys, shh J.... taler vi ikke om, men nu er det i hvert fald på plads. 
  • God lørdag til dig.

8 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig og indholdsrig fridag - og sikke stemningsfulde billeder!

    SvarSlet
    Svar
    1. Randi, tak og jeg nød fridagen sammen med gemalen

      Slet
  2. Fridage sammen er dejligt. Jeg har ret mange af dem sammen med min mand - men jeg er ikke blevet træt af det endnu ... ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jeg savner at gøre noget sammen, så det var skønt at vi kunne få det til at passe sammen. Dejligt at I stadig nyder fridagene sammen :-)

      Slet
  3. Det var dog en dejlig fridag, I havde. Og skønne billeder du har taget.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Betty, og jeg nød dagen.

      Slet
  4. Det lyder virkelig hyggeligt. Og skønne indkøb fik du gjort, helt uden at det gjorde ondt. J.... skal vi jo til at gøre klar til, men vi gør det i smug, - lidt endnu.

    Det er så fine billeder du har til dit indlæg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, tak :-) Ja jeg elsker de indkøb hvor det går næsten helt af sig selv.

      Slet