mandag, oktober 01, 2018

weekendmandag

Det føles som weekend, selv om landmændene er i gang derude. Datteren kom hjem i går og rejser i morgen tidlig, så vi har hygget os i dag.


Turen gik til Aalborg, hvor vi fik hilst på det nye Magasin, opdaget at Bog og Ide nu var andre steder end vanligt, nydt lækre rødbedewraps på Baresso og oplevet Salling Roof Top. For en kvinde med højdeskræk kom suget, med det samme jeg satte foden ud på glasgulvet. En anden besøgende klukkede lidt, men det måtte han gerne gøre, det er svært at sætte sig ind i den skræk, der fysisk fylder mig.
Lidt senere tog jeg datterens hånd, lukkede øjnene og trådte ud på gulvet og åbnede øjnene og så ned på fliserne 32 meter under mig. Den klukkende besøgende anerkendte mit forsøg, mens han stadig klukkede lidt. Udsigten udover Aalborgs tage kunne jeg derimod sagtens nyde med en glasfront som beskyttelse.
Det har været en skøn dag. Håber du også har haft en god mandag.18 kommentarer:

 1. Den tagtop må jeg have prøvet, men jeg vil garanteret have det som dig ved at træde ud på glasset - uf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric, håber du har en hjælpende hånd, som kan lade dig prøve glasset .-)

   Slet
 2. Flot udsigt, jeg ville absolut heller ikke bryde mig om at gå ud på glaspartiet. Dejligt med børne besøg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Folehave, fantastisk udsigt, det bliver et godt tilholdssted om sommeren. Jeg nød besøget.

   Slet
 3. Det vil jeg også prøve! I modsætning til både dig og de to andre nyder jeg den slags oplevelser. Vi ville have været ude på den store i Grand Canyon, men da vi fandt ud af, at den befandt sig 400 km væk fra, hvor vi befandt os, opgav vi ... der var lige noget jeg havde misforstået mht. beliggenheden af den :-)
  Godt gjort, når du nu ikke bryder dig om det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det skal du prøve. Og tak. en af mine kolleger spekulerede på om folk nedenfor kunne se op under kjolen ;-)

   Slet
 4. Hvor er du sej at udfordre dig selv på den måde! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, tak, jeg følte mig også lidt sej :-)

   Slet
 5. Som det da ser hyggeligt ud.
  Og jeg er helt på dit hold med Salling Rooftop. Mente ellers ikke, jeg som sådan lider af højdeskræk, men jeg har ikke været ude på glasgulvet (her i Aarhus), - ingen behøver at klukke over det! Men udsigten er fantastisk, og der er en super idé med det tag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er virkelig en god ide. Og der et eller andet med det glastag, som trigger mavefornemmelsen :-)

   Slet
 6. Flot, flot udsigt over den smukke by. Nu er der endnu en grund til at tage der op på en af de "storby"-ture, vi snakker så meget om.
  Det lyder som en rigtig pigeudflugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, I må til Aalborg eller Aarhus. Vi hyggede os :-)

   Slet
 7. Dejlig dag kan jeg se :) vi var på glaspladen i fredags, men jeg er jo vild med det. Du er nu ikke den eneste, som ikke er vild med det, i fredags kom et ungt par, hvor kvinden spadserede ud, kæresten kiggede et par gange "ud over kanten", men til sidst sagde han, "Jeg går der ud næste gang", og det var ok. Der var også et par seje fyre, som spillede Karl-Smart, så spurgte jeg, om de kunne høre, at det knagede ... så var de ikke helt så seje ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, det var det. Og jeg så jo dit billede, så jeg tænkte, at jeg ville også :-)

   Slet
 8. En vidunderlig weekend mandag sammen med datteren.
  Sejt du gjorde det. Altså gik ud på glaspladen Roof Top. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen. Er dog blevet lovet det flere gange, når jeg er på besøg hos sønnen i Aarhus, der er så bare kommet andre overraskelser forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin, håber du får prøvet det af.

   Slet
 9. Det er så hyggeligt at få besøg af sine voksne børn! Jeg har selv min datter på besøg i dag :-) Jeg var ikke gået ud på den glasplade ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nana, det er bare så godt, håber I også fik hygget. Næh den glasplade er ikke særlig stor, men den vækker modstand :-)

   Slet