onsdag, november 20, 2013

TJAH, JOH, TJAH

Der er ikke så mange ord i mig lige nu. Jeg sidder lige så stille og ser gamle Kender du Typen i stedet for de serier, jeg slugte for nogle måneder siden. Jeg er alene hjemme og skal egentlig gøre mig klar til korsang, men jeg er træt, bare træt. Og så slutter udsendelsen med, at Mads Steffensen får placeret en øgle i sin hånd af Anne Glad, og lejlighedens indehaver Laura Drasbæk tilbyder øglen en levende græshoppe. Det er helt tydeligt, at MS overhovedet ikke er til sådanne dyr, så han ender med at hoppe af glæde, da øglen bliver fjernet, og jeg sidder her mutters alene og griner højt ved synet af hans ansigtsudtryk. Og det skønne er, at latteren trækker ikke blot luft ind, den gør også, at alt pludselig ser lidt lysere ud, tåbeligt måske, men jeg bliver glad og får lyst til at skrive et indlæg om den glæde. Glæden ved at grine højt, det betyder ikke noget, hvad det er, der udløser latteren, det er bare skønt at grine. Jeg var lige ved at overtale mig selv til at melde afbud til kor, men nu ved jeg, at det er rigtig dumt, for der griner vi også meget. Lad latteren rulle og buldre, vi har godt af det. God aften til dig.

P1070134

22 kommentarer:

 1. Tror vi skal huske at grine og helst højt og hjerteligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det skal vi nemlig, det er bare så godt :-)

   Slet
 2. Hørt, det giver masser af den gode ilt til hjernen at grine højt.. :-) Og det gør korsang vist også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, ja koret iltede også hjernen, nu skal jeg så bare lige falde ned, så jeg kan sove ;-)

   Slet
 3. Dejligt når der pludseligt er noget at grine og udsigt til mere grin. God aften til dig. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie og jeg håber du snart kan være sammen med børnebørnene, børn er altid garant for et herligt grin :-)

   Slet
 4. Det er så godt at synge; det bliver man glad af, det er simpelthen ikke muligt at være sur og synge på en gang. Hav en dejlig aften i dit kor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, vi havde en god aften :-)

   Slet
 5. Det er så vigtigt at kunne grine godt og længe, men sommetider kan det nu godt være svært at finde noget at grine af.
  Jeg sang i kor da jeg var barn og ung pige, og ville ønske, at jeg kunne finde tid til at synge. Det eneste sted jeg efterhånden synger er når vi er i kirke, og jeg kan godt mærke, at min stemme slet ikke er god mere.
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det kan nemlig være svært af og til, men her blev jeg overrasket, men det var bare skønt :-)

   Slet
 6. Så sandt! God aften til dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla, ja latter må der til :-)

   Slet
 7. Det er ikke for ingenting, at man har Latter-klubber, eller hvad det nu hedder. Det er sundt at grine, men personligt synes jeg bare, at det virker underligt, hvis man går og griner højt uden at der er noget at grine af.
  Godt at du kom af sted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Johanne, jeg har også svært ved at skulle starte en latter uden at der er noget, der starter den :-) Og det var rigtig godt, at jeg kom af sted.

   Slet
 8. Der skal altid være plads til latter og grin.. ellers dør vi indeni.

  Men ind i mellem kan det ærligt talt være svært ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, ind imellem er svært, ja, så desto skønnere er det, når man så uventet kommer til at grine

   Slet
 9. HA HA HA - og jeg kom til at grine højt og lydeligt her bag skærmen - og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke var hjemme til at se udsendelsen i går :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, der er ikke noget at ærgre sig over, frem med computeren, så kan vi synkronkigge i aften :-)

   Slet
 10. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil se de gamle, for de er så hyggelige, men i går var der en ny, som du kunne have set, men det var måske mens du var til kor?
  Jeg er temmelig begejstret for Christian Grau - elsker hans små og meget lune kommentarer, og Anne Glad er bare en dejlig kvinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg var til kor, så den skal ses i aften. Jeg er enig med dig og jeg er vildt fascineret af Anne Glad, hun har en skøn stil og samtidig er hun så glad og positiv at se og høre på. Og Christian Grau siger tingene lige ud, ham bliver jeg også glad af at høre på :-)

   Slet
 11. Jeg synes altid det er mærkeligt at grine alene.. men også afsindig sjovt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, i går grinte jeg også alene, og det er stadig Christian Grau og co, der får mig til at grine :-)

   Slet