søndag, november 03, 2013

OG REGN

Rusk fra forrige indlæg gik over i regn, da jeg var kommet syd for Aalborg. Hjemad måtte jeg døje med regn og mørke, en rigtig træls kombination for mig, fordi jeg føler, at jeg bliver natteblind, når de andres bilers lygter kombineres med regn og mørke. P4 leverede klassik musik det første stykke af vejen, der var både gammel og ny musik, og jeg slappede af til det. Jeg havde en dejlig dag hos min far, vi fik både gået tur på gangen, danset til Glen Miller og sunget sange fra højskolesangbogen. Min far sang melodien, og jeg spillede med etfingersystemet på klaveret.

Jeg fortsætter fridagen i aften, for i morgen bliver jeg nødt til at inddrage min fridag. Der er lidt for mange hængepartier, som ganske enkelt er nødt til at blive lavet, de fylder for meget i min krop, de gør mig træt og lad, de gør mig trist, så nu skal de væk! Men først vil jeg nyde søndag aften med ild i brændeovnen og sofahygning med strikketøj og en kop te. God aften til dig.

IMGP0174

Jeg søger af og til tilbage i arkivet for at se billeder fra samme årstid. Dette billede er fra sidst i oktober 2006 og er fra min forældres have.

10 kommentarer:

 1. Jeg kan heller ikke fordrage at køre bil i mørke og regn, synes ikke jeg kan se noget som helst.
  Det lyder som en af de gode dage sammen med din far.
  God og hyggelig aften hos jer. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Vi havde en god dag sammen. Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste, der ikke bryder mig om motorvej, regn, mørke og andre biler :-)

   Slet
 2. Det regnede også i Skåne, kan jeg sige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, godt at du både kom frem og tilbage :-)

   Slet
 3. God mandag og energi til af få klaret dine ting. Jeg bryder mig heller ikke om hvis der er for meget som ligger og venter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, det fylder for meget mentalt, så det skal væk :-)

   Slet
 4. Hvor er det dejligt, at du og din far stadig kan have så skønne timer sammen. Dine fortællinger om ham vidner om, hvor meget du holder af ham. Og så synes jeg, det er dejligt, at han stadig holder af musikkens verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi er så glade for at vores far er gået ind i musikkens verden :-)

   Slet
 5. Jeg synes virkelig du ejer evnen at skabe dig nogle gode dage- et godt liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, tak for ordene, jeg vil gerne, men støder ofte på forhindringer fra mig selv, men jeg øver mig :-)

   Slet