søndag, november 24, 2013

SØNDAGSTIDLIGMORGENSTART

Søndag morgen startede klokken syv, mit kor skulle deltage i gudtjenesten i Vodskov Kirke. Vi starter altid 1½ time før, så vi kan nå at få øvet færdig, inden kirkegængerne kom. I dag var der tre børn, der blev døbt. Oscar, Ellen og Melua opførte sig pænt og det gjorde deres små venner også. Det var skønt at synge for en fyldt kirke. Det var skønt at synge for de små dåbsbørn sange som You dont have to worry og When the Oceans rise and Thunders roar, I will soar with You above the Storm.

20131124_082119

Det var knap så skønt at opdage i morges, at køleskabet var forvandlet til en fryser med minus 5 grader. Jeg skruede ned til minimum, men da jeg kom hjem, var der minus 15 grader i køleskabet. Nu er alt flyttet ud, køleskabet er blevet støvsuget bagpå, det er gjort rent og alle riste og hylder vaskes lige nu i opvaskemaskinen. Jeg håber, at det kan hjælpe. Julemarkedstur er aflyst, jeg vil i stedet for, når køleskabet forhåbentlig fungerer igen, gå i gang med forberedelser til adventskalender til de unge mennesker. Bagefter venter forberedelser til morgendagen. Fridagen i morgen starter med møde med to kolleger, vi er alle tre ansvarlige for undervisning af vores kolleger i trombolysebehandling. Vi er alle tre på deltid, så der er givet grønt lys for, at vi får betaling for at holde forberedelsesmøde på vores fridag. Arbejdsdagene er for hektiske til, at vi kan nå det der, så vi vil nyde at kunne være sammen hjemme hos mig, mens vi arbejder.

20131124_082734

Nu vil jeg sætte god musik på og nyde denne solskinsrige søndag. God søndag til dig.

12 kommentarer:

 1. Ahhh et smukt billede ud over kirkegården :-)

  Aparte opførsel af dit køleskab, jeg håber virkeligt den grundige rengøring har afhjulpet problemet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, morgenstunden var så smuk. Og ja jeg krydser fingre for at jeg ikke skal ud og købe køleskab i morgen :-)

   Slet
 2. Som Anette skriver, sikke en smuk morgen du fik fanget, og jeg håber da også at rengøringen var nok til at få det til fungere ordentligt igen. God søndag aften til dig ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, og det ser ud som om rengøringen virker :-)

   Slet
 3. Ellen! Stakkels barn. Det er vist første gang, jeg hører om en i generationerne under min, der bliver døbt Ellen.
  Møgkøleskabe! Det er jo ligegyldigt, om de som vores laver sig selv om til et varmeskab eller som jeres til en dybfryser - jeg håber støvsugningen kunne gøre det ... og når det er sagt, er jeg superglad for vores nye - der er sket noget på 16 år, og det er meget bedre end det gamle var.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, hun var så dejlig at se på, så det var det helt rette navn :-) Vi kan ikke huske hvor gammel det her køleskab er, men det er ikke 16 år, og heldigvis ser det ud til at virke nu :-)

   Slet
 4. Altså, Ellen, det er da et pænt navn!
  Og de skønne solopgangsbilleder er da også helt pæne :-)
  Pøj pøj med køleskabet. Vores er indbygget, så det kan være svært at få det støvsuget ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, vel er det det :-) Tak og indtil nu ser det ud til at støvsugningen virker, selv om det ikke var særlig støvet :-)

   Slet
 5. Pøj pøj med køleskabet!

  Hvor må det være skønt at synge i et kor - det ville jeg også gøre, hvis jeg havde en bedre stemme. Min mor sagde altid, at jeg var tonedøv - det var ikke videre pædagogisk og det har forfulgt mig lige siden. Jeg kan faktisk godt synge, jeg skal bare have støtte fra andre i nærheden eller et klaver eller et orgel.

  Jeg var også i kirke i dag, og vi var rigtig mange, så der blev sunget igennem på alle de mange gode salmer, præsten havde valgt. Det - at synge sammen - er en af de ting, der virkelig kan trække mig i kirke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, tak, det ser ud til at rengøringen var det, der skulle til, mærkeligt :-) Hanne, jeg er sikker på at du sagtens kan synge i kor, der har man jo netop støtte fra andre. At synge sammen er det noget af det bedste ved at gå i kirke, vi synger alt for lidt i dag.

   Slet
 6. Øv med køleskabet. Alt det der grej og teknik! Det skal bare fungere, altså.
  Dejligt med koret - og sangene kender jeg:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, vores grej skal bare fungere :-) Jeg tænkte nok at du kendte sangene, de er dejlige at synge.

   Slet