lørdag, november 09, 2013

NOVEMBERHYGGE

Julebladene står i kø, stemningen begynder så småt at krybe ind under huden. Sådan en mørk november morgen efter en nattevagt (hvor der var rolig), føles morgenmaden ekstra skøn. Landmanden bragte og hentede mig, da jeg ikke kunne sove før nattevagten, Heldigvis fik jeg en halv times powernap i nat. På vej hjem hentede vi rundstykker, og hjemme blev morgenbordet dækket, teen brygget og opvaskemaskinen tømt i fælleskab(sæt kryds i kalenderen ;-)

Nu er det tid til at krybe under dynen, og når jeg forhåbentlig vågner efter en god lang søvn, er mørkningen begyndt. Jeg glæder mig til at tænde levende lys, finde strikketøjet frem og drikke hyldebærsaft. Jeg får lyst til risengrød og æbleskiver. Jeg får lyst til gode film. Jeg får lyst til travetur i mørket. Nu får vi at se, om denne dejlige novemberdag kommer til at byde på noget af slagsen. God lørdag til dig.

P1070316

16 kommentarer:

 1. Det lyder som opskriften på en skøn dag, jeg vil dog starte dagen lidt tidligere, for jeg har brugt natten til at sove i :-)
  Sov godt - og god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte, håber dagen har budt på gode stunder :-)

   Slet
 2. Sov godt - og en rigtig hyggelig lørdag aften til dig. Her regner det i dag, så jeg vil lave æbleflæsk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, uhm æbleflæsk, det lyder lækkert :-)

   Slet
 3. Håber du sover godt lige nu.. :-)
  God november lørdag Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg har sovet :-)

   Slet
 4. Jeg håber du sover godt. Der er ikke meget som er så skønt som at krybe under dynen efter en nattevagt.
  Vi er på vej til fødselsdag hos min svigermor. Børnene er vilde med deres farmor og farfar, så de kan næsten ikke rumme deres utålmodighed lige nu. Jeg glæder mig til bilturen igennem det efterårsfarvede forblæste Vendsyssel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laura, håber jeres dag hos farmor og farfar har været skøn :-)

   Slet
 5. Dejlig at nattevagten blev roligere end forventet - håber du får en god søvn :-) KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, ja det var en dejlig start på vagterne :-)

   Slet
 6. håber du har fået sovet godt, og nået det du satte dig for. ;-D knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg fik ikke gjort noget, men har slappet af :-)

   Slet
 7. Enten er du i superdupergodt humør, eller også har I betragteligt bedre vejr, end man har kunnet præstere her i det sydlige og østlige Danmark :-)
  Men godt, at vagten ikke blev så slem som frygtet ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, overhovedet ikke i superhumør, og lige nu er jeg nærmest i den anden ende, men det bliver jeg altid, når jeg er i nattevagt ;-) jeg nød bare morgenstunden med det mørke vejr udenfor, som gav en lov til at tænke i indesysler og hygge :-)

   Slet
 8. Jeg ved, jeg er bagud i læsning, men jeg måtte lige kommentere på dette hyggelige hyggeindlæg. Jeg sidder her på arbejdet og nyder "efterfrokosten", og dit indlæg satte mig i det mest hyggelige humør. Håber, du er ovenpå efter nattevagterne.
  - og så vil jeg give rigtig mange point til din mand, når han henter og bringer dig. Sød mand!

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg har en gang været ved at køre galt på vej hjem fra første nattevagt. Siden da er jeg blevet kørt til første nattevagt :-)

   Slet