søndag, januar 11, 2015

Egon har talt

og jeg lytter, så i dag har jeg også måttet nøjes med trapperne op til arbejdspladsen (5 etager). En ting er at gå i tusmørket, når vinden holder fri. Noget andet er at gå i mørket, mens grene og andet småtteri suser omkring ørerne, så jeg satser på gåvejr i morgen på fridagen. Vi er noget irriteret på Egon, vi havde en gang fire smukke alletræer på vores anden gård. Et træ forsvandt, da en medarbejder slog sig løs. I nat slog Egon sig løs og sørgede for, at vi nærmest kan synge den gamle børnesang: der var en, der var to …

20150111_155219

Pyt, det kan ikke nytte at græde over spildt mælk, det er trods alt godt, at ingen kom til skade. Håber du er sluppet gennem stormen uden skader.

14 kommentarer:

 1. Egon har vist ikke bare talt oppe hos jer - for mig at se har han råbt temmelig højt - I har haft noget mere blæsevejr end vi har haft her i det østsjællandske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, du har ret, han råbte ret kraftigt :-)

   Slet
 2. Ja det er da noget, der vil noget med de store væltede træer. Hvor jeg bor, er der væltet tre cykler, det var så det. Det larmede med vind, da jeg gik i seng i aftes, men det kunne klares med et par ørepropper. Jeg har godt læst, at det var værre i Lemvig, men ellers synes jeg nok at det er blæst lidt op af pressen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, denne gang mener jeg ikke det var blæst op af pressen, som du ellers har ret i, at de tit gør.

   Slet
 3. Jeg nøjes også med at gå op og ned ad trapperne når det blæser...jeg skal dog kun bevæge mig mellem stuen og førstesal..både hjemme og på arbejde, så det giver ikke så meget på skridttælleren...men mit hoved kan ikke holde ud, at være ude i blæsevejr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, næh så er det skønnere med fem etager :--) Og man bliver træt i hovedet af den blæst.

   Slet
 4. Jeg havde hørt noget om en storm, men det er nærmest gået hen hovedet på mig, at den var virkelig. Men der var alligevel noget om det, da jeg for timer siden fulgte Emilie til toget og turen tilbage til Husholdningsskolen. På stationen kunne vi konstatere at S-togene kørte knap så tit som de plejer, da der rundt om skulle ryddes op efter stormen.

  Jeg bliver altid lidt trist når store træer vælter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, ja når man kom ud i det fri, kunne man rigtig mærke blæsten. Og det er trist at se væltede træer, der har brugt så mange år på at vokse

   Slet
 5. Egon gik også amok her i Aarhus med ødelagte tage osv. Jeg selv har et hegn, der måtte bukke under. Jeg bryder mig ikke om så meget blæsevejr, - det er nærmest uhyggeligt, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, uhyggelig er ordet! Lørdag aften havde jeg hele tiden en indre spænding for hvornår ramte noget virkelig hårdt ruderne?

   Slet
 6. Uha, ja. Egon var længe om at pakke sammen, og der er spor efter både Dagmar og Egon. Hos dig var det træer, et andet sted et sommerhus/byggegrund, og langs Limfjorden er vandstanden meget høj. Heldigvis har jeg ikke hørt om andet en materielle skader.,

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg har heldigvis heller ikke hørt om andet end materielle skader.

   Slet
 7. Meget ærgerligt med de to flotte træer, der måtte lægge sig ned.
  Her skete der ikke meget. Vi har Vedbæk havn liggende ca. 5 km fra os - der var der noget oversvømmet, men ikke vildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det var vist mere vildt heroppe. Jeg har set billeder af sommerhuse, der styrter i vandet, hvor ejerne med vennerne lige havde nået at tømme dem.

   Slet