tirsdag, januar 13, 2015

Det lykkedes!

 

20150113_155936

De andre gøremål var kommet i hus, det regnede og jeg havde en heftig dialog med mig selv om at opgive, men jeg blev ved. Jeg gik i Companys, jeg prøvede endda kjoler derinde, ingen succes! Jeg kiggede i Salling, jeg kiggede i Scott, jeg kiggede i Masai, jeg kiggede i Noa Noa, jeg kiggede i H&M, og jeg kiggede på hver eneste butiksvindue, der viste kjoler, men ingenting faldt i god jord. Jeg belønnede mig selv med varm kakao på en kaffebar, hvor en tidligere kollega fik øje på mig gennem vinduet og kom ind for at snakke lidt, inden hun gik videre i sin søgen efter fødselsdagsgaver.

20150113_160204

Jeg nød Budolfis klokkemusik, jeg nød at se det gamle posthus komme til ærværdighed igen, nu som bank, jeg nød solen, der tittede frem efter en heftig regnbyge  og så opgav jeg. Jeg gik tilbage til bilen, og som et sidste forsøg gik jeg ind i en lille butik, hvor indehaveren fandt en kjole frem, som jeg i første omgang tænkte, slet ikke var mig. Jeg ombestemte mig, da jeg fik den på. Den er anderledes, den er speciel i sine farver, men den er skøn at have på. Og så lod jeg mig rådgive til køb af nye sko og smykke. Jeg elsker, at tøjbutikker har tilbehør så som smykker og sko, for jeg ved nemlig, at jeg aldrig får købt det, så nu er jeg begyndt at købe det hele, når tøjet er på plads.

20150113_160420

18 kommentarer:

 1. Godt, at det lykkedes! Skal I holde en kæmpefest?
  Det er utroligt, som tøj og især kjoler kan forandre sig, når det kommer på - både til den ene og den anden side. Jeg ville af samme årsag aldrig turde købe tøj via internettet - andet end en T-shirt, måske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, 73 mennesker er vel en stor fest? :-)
   Jeg vil gerne kunne købe via internet, for jeg vil rigtig gerne ændre min garderobe til at være kjoler i stedet for bukser- Jeg er bare en kjolepige :-) Men jeg kan ikke finde noget, jeg kan lide i butikkerne, hvorimodinternetsiderne bugner af skønne kjoler (i hvert fald på skærmen)

   Slet
 2. Det er så fedt at finde sådan et sted der kan hjælpe og vejlede, og mange kjoler ser helt anderledes ud når man får dem på. Dejligt at du fandt det rigtige og føler dig godt tilpas i hele sættet. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg skal vænne mig til de mange farver, men kjolens snit og stofkvalitet er lækker :-)

   Slet
 3. Tillykke med at det lykkedes, for jeg ved, at det ikke har været lutter lagkage for dig, Lene ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liselotte, næh du har ret :-)

   Slet
 4. Kunne du ikke vis mig den butik næste gang jeg er i Aalborg ? Jeg er, som du heller ikke en ørn til det med at købe tøj...jeg bliver nærmest handlingslammet, når jeg kommer ind af en butiksdør ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det sjove er at jeg har været der før, da synes jeg ikke jeg kunne finde noget. Måske skal jeg bare lære butikken at kende og dens indehaver :-) Den ligger på hjørnet overfor frk Ronne på Reberbansgade og hedder Stilstudio.

   Slet
 5. Du er sørme frygtindgydende standhaftig med alle de forretninger, du besøgte, jeg giver op efter nummer et, så orker jeg bare ikke mere; men jeg hader nu også helt generelt at gå i butikker, jeg har det lidt ligesom mænd: jeg venter hellere udenfor. Mig passer internethandlen glimrende, men det er hidtil kun blevet til T-shirts og sweatshirts.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg hader at shoppe, men elsker smukke kjoler, får dem bare sjældent købt :-)

   Slet
 6. Herligt! Det er jo som at vinde i lotteriet, når det lykkes.

  SvarSlet
 7. Tillykke :) Det er rigtig godt gået. Jeg havde også givet op længe før. Jeg plejer ikke at få det købt, når jeg er inde for at prøve, for jeg ser altid meget tykkere ud i spejlet i prøverummet, end jeg er i min opfattelse - inde i mit lille (tykke) hoved :(
  Jeg håber da, vi får lov til at se et lille billede af dit nye køb. På!
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, du skulle have set mig i Companys med en tætsiddende kjole, det var ikke sådan jeg skulle se ud i følge mig selv :-)

   Slet
 8. Hvor dejligt med en succesoplevelse til sidst. Jeg havde vist heller ikke nået så mange forsøg, før jeg var taget hjem, tomhændet!
  Er det mon fordi der er tøjforretninger nok, men få forretninger med evnen til at vejlede kunderne? Det er en oplevelse i sig selv at komme ind og blive sagligt serviceret... hvad jeg oplever som en sjældenhed.... Jeg er absolut ikke til kjoler, men at finde velsiddende bukser er også en opgave af de større..... jeg leder stadig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, denne gang oplevede jeg ekspedienter, som nok hilste, men ikke spurgte om jeg havde brug for hjælp, men jeg spurgte så heller ikke, fordi jeg ikke brød mig om tøjet ;-) jeg vil så gerne gå all in og kun bruge kjoler og nederdele, men jeg ender altid i bukser (denim)

   Slet
 9. Flot klaret! Jeg er heller ikke særlig god til at købe tøj. Om vinteren er det så besværligt, fordi man skal have 17 stykker tøj af, før man kan prøve noget som helst. Og om sommeren er det ubehageligt, fordi man har det for varmt. Men faktisk har jeg flere gange haft held til at købe netop kjoler på nettet. 73 mennesker er da en stor fest, men I er jo også mange, bare de nærmeste skal samles.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg tror jeg må have kigget nærmere på internettet. Det skal da prøves, min datter har også fundet flotte kjoler der. Din beskrivelse af vinter og sommer i et omklædningsrum er meget rammende :-)

   Slet