fredag, januar 30, 2015

En weekend med flyvende start

Planer kan hurtigt laves om eller opstå, og således også her. Under en løbetur rundt om søerne i sidste uge mistede datteren balancen og faldt og slog sin skulder. Hun mente, at smerterne nok skyldtes slaget, tog smertestillende, meldte sig syg  og forsøgte at sove det væk, men da eftermiddagen mørknede, kunne hun godt mærke, at smerterne ikke fortog sig. Når man har en sygeplejerske til mor, er det jo ligetil at konsultere hende. Datteren havde regnet med at få at vide, at hun bare skulle tage det roligt, tage lidt mere smertestillende og se tiden an. Det fik hun så ikke at vide, ordren lød på skadestue uanset lange ventetider, og godt det samme, kravebenet var nemlig brækket. Nu er der gået en uge, hun har passet sit praktikforløb med armen i slynge, hun har været til modeuge og rapporteret herfra. Krop og sjæl bliver godt træt, når hver en eneste lille bevægelse minder en om, at noget ikke er, som det skal være. Så nu flyver jeg til hovedstaden i aften, nyder sønnens selskab og bor hos ham, og i morgen agerer jeg husmorhjælp hos datteren. Jeg når lige at spise morgenmad sammen med de unge mennesker søndag, inden jeg hopper på flyveren, for søndagen har jeg hele tiden haft planlagt til noget andet. Jeg glæder mig til de ændrede planer og håber, at datterens ultralydsscanning i dag viser, at sener ikke har taget skade.

God weekend til dig.

P1000532

32 kommentarer:

 1. Sådan kan det gå. Godt hjælpen kun er en flyvetur borte. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, Danmark er heldigvis ikke bredere end at flyet hurtigt bringer mig til hovedstaden :-)

   Slet
 2. Planer kan altid ændres når noget bliver vigtigere end det meste andet.. god weekend og jeg håber I får noget ud af den selvom den ene er enarmet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Overleveren, jeg regner med at hun underholder og så arbejder jeg :-)

   Slet
 3. Øv og Avs - det lyder som en småting, men gør ondt. Min mor er ikke sygeplejerske, så jeg gik som niårig et par døgn med brækket kraveben og besked om at bevæge armen, så ømheden kunne fortage sig, inden jeg kom til læge. Heldigt for din datter, at hun fik mere kvalificeret hjælp - og nej, min mor var ikke ond, vidste bare ikke bedre :) Skønt med en mor, der kan komme til undsætning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym, jeg kender mødre, der selv om de var i sundhedsvæsenet også fejlfortolkede smerter, så din mor har nok haft det frygteligt bagefter, da du fik konstateret brudet :-)

   Slet
 4. Hvor er du bare en sød mor, der sådan flyver af sted. God tur til dig og god bedring til datteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, jeg elsker når det sommetider sker noget andet end det jeg forventede :.-)

   Slet
 5. God flyvetur til børnene dine og god bedring til din datter :-)

  SvarSlet
 6. Det må have gjort djævelsk ondt. Jeg har lige haft en lille omgang med noget betændt slimsæk i skulderen og følte mig meget syg en kort overgang, men det kunne da straks fås til at forsvinde med Ubiprofen. Din datters skade er jo noget længerevarende og smertefuld. Godt hun stadig kan skrive. Og hurra for den flyvende husmor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg er også imponeret over at hun har kunnet klare en almindelig arbejdsdag.

   Slet
 7. Av av av.. jeg kan godt forstå du vil herover en tur, og at hun har lidt brug for mor-omsorg. Rigtig god weekend sammen med dine unger. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg glæder mig :-)

   Slet
 8. Ja, afsted med dig. Over og stryge din datter lidt med hårene. Det var dog pokkers uheldigt at falde og ligefrem brække kravebenet :-( Hvor er hun iøvrigt heldig at kunne komme til modeuge :-) Hun skal bare sørge for, at der ikke er nogen, der bumler ind i hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det er da uheldigt og så lige midt i praktikperioden, som er alt for kort.

   Slet
 9. God bedring med din datter...aii hun rapporterer derfra, hvor Eddies niece udstiller sine varer...Andys Agency :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, tak. Jeg må fluks spørge datteren om det mærke :-)

   Slet
 10. Avs ! Hvor skønt du tager over til hende :) Vi må hjælpe hinanden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, så sandt: vi må hjælpe hinanden :-)

   Slet
 11. Uha det gør vist meget ondt, sådan noget. Godt mor kan træde til med råd og hjælp, og mon ikke der også bliver hygget lidt, når nu I alligevel er sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, faktisk har hun ikke så ondt, heldigvis, det er kun i visse positioner. Og vi hyggede os :-)

   Slet
 12. Jamen hvad gør man ikke? Man gør alt hvad man kan, selvfølgelig. Godt du ikke havde nogen vagter, så du havde mulihged for at træde til med kort varsel.
  God bedring til staklen og god tur til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, det er dejligt at kunne hjælpe, når man gerne vil :-)

   Slet
 13. Brækkede kraveben skal man ikke spøge med.
  Jeg kan godt forstå, at dine planer ændres, og at du lige giver en hånd, når du nu kan. Mon ikke datter er glad for det? Det tror jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, hun var rigtig glad, det hjalp på energikontoen :-)

   Slet
 14. Hvor er det dejligt, at du kan træde til. Jeg tænker med gys på min eget fald og skylderen, der bare var dum længe efter. Jeg håber, at din datter hurtigt kommer sig over styrtet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, jeg håber også hun kommer hurtigt over det, men det varer noget tid endnu.

   Slet
 15. Hvor er det godt, du kunne ændre planer og træde til. Til glæde for jer alle tror jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, jeg var glad for at jeg ikke skulle arbejde i weekenden og vi nød det alle, inklusiv sønnen som havde moderen boende og hvor vi spiste sammen

   Slet
 16. Åh, jeg håber, hun er ok! Jeg sidder med Søndags Politiken og er egentlig på vej til gudstjeneste i Skåne 2 timers kørsel herfra. Sikke en fin artikel om hende og hendes hjem - og dit tøj:-) Jeg ved, hun har været i Berlingerne tidligere, men det her! Til lykke og jeg håber, det kan være lidt godt oven på faldet og hvad deraf følger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, hvor er det godt at høre din mening om artiklen. Jeg synes også godt om den :-)

   Slet