tirsdag, januar 27, 2015

Tirsdag morgen

Sådan en søvnig morgen har jeg allermest lyst til at smutte ind i seng igen og lade to og tre være lige. I stedet for skriver jeg et indlæg og og forsøger derigennem at lade op til de sidste morgenrutiner, inden bilen sætter kurs mod storbyen. I går gik det op for mig, at min hjerne fuldstændig havde smidt ud, at jeg først i januar før sygdom og fødselsdagsfest havde aftalt, at jeg skulle besøge min far i weekenden, der nu er over. Det skete så ikke, men i morgen har jeg fri, så får min far besøg. Hvis ikke jeg får skrevet aftaler på min kalender (og nej - i og ned passer ikke her, idet min kalender hænger på min køleskabsdør) så husker jeg dem ikke, så nu må jeg hellere skrive næste weekendbesøg på.

P1010661

Det skønne vinterlandskab er forsvundet, det samme var solen i går. Desto skønnere er billederne fra weekendens totale afslapning. I dag skal jeg møde nogle piger fra en niende klasse. De vil gerne som led i en opgave interviewe mig om apopleksi, det glæder jeg mig til. Det bliver sjovt at høre, hvilke spørgsmål de har fundet på og hvor meget de har sat sig ind i sygdommen. .

P1010665

God tirsdag til dig.

P1010667

14 kommentarer:

 1. Ja det er ikke lige den smukke morgenstund vi er begavet med her til morgen. Småregn og mørkt gråt. Øv.

  Kalender ville jeg ikke kunne leve uden... men her må være det "ind" og ikke i/på/ned... for jeg bruger den på telefonen.. den koordinerer med konens af sig selv... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, jeg tror jeg skal lære at bruge en koordinerende kalender og ja en våd og grå morgen, men til gengæld en solrig eftermiddag :-)

   Slet
 2. Jeg nåede lige at lande på kontoret inden det begyndte at regne her i København.
  Hvis en aftale ikke er i min kalender findes den ikke, og kalenderen er med mig altid, jeg bruger min telefon og synkroniserer online med Outlook kalenderen.
  God tirsdag Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, kan jeg ikke få et kursus i at synkronisere med outlook ;-)

   Slet
 3. Og her er der sol og blå himmel. Når man ikke kan kigge ned efter skønheden, er det godt at man kan kigge op og så finde den alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, sol og blå himmel kom senere på dagen, men da arbejdede jeg jo :-)

   Slet
 4. Dejligt billede af skyerne. Jeg tror du giver pigerne gode svar om apopleksi uanset deres spørgsmål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, det håber jeg. De optog interviewet og fik min mailadresse, så de kan vende tilbage, hvis der er noget de ikke forstår :-)

   Slet
 5. Billede nr. 1 med skyen er utrolig flot.

  Det er spændende hvilke spørgsmål, de tropper op med, men det fortæller du da sikkert om her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg elsker skybilleder og tak :-)

   Slet
 6. Man bliver bare så træt af sig selv, når man glemmer en aftale. Jeg kører med to kalendere, hvilket ikke er optimalt, men en kalender, om det er elektronisk eller i papir, er slet ikke optimalt.
  Jeg bliver så glad, når jeg hører om gode skoleopgaver, hvor eleverne tager ud og bliver klogere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det er så træls, men her vidste min far da heldigvis ikke at jeg skulle komme, så nu får han besøg i morgen :-)

   Slet
 7. Du trængte nok til at slappe af! Håber du får et fint besøg hos din far!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det gjorde jeg og det var godt, tak :-)

   Slet