tirsdag, januar 13, 2015

Søg og du skal finde.

Andre har haft indlæg med søgninger, der får mennesker til at klikke en ind på deres blog. Jeg synes, min søgeliste kun har indeholdt varianter af blogtitlen, men i går var den lidt anderledes.

underet er at vi er til – ja men så er man kommet det rette sted, med mindre at det var Lars Lilholts sang, man ville finde. Det er jo den sang, som for 8½ år siden var min inspirationskilde til blognavn.

antal huller i saltbøsse – se det er vist det indlæg, hvor Ellen kaldte mig skøn og ulogisk, som er årsag til, at nogen havnede her hos mig ;-)

batikfarvning dug – hm, gad vide om jeg nogensinde har fortalt om min mor, som batikfarvede T-shirts og duge det år, hun tog orlov fra lærerfaget. Det var også det år, hvor hun tog fat på patchwork og meget andet, for året skulle jo udnyttes. Det var også det år, hvor hun satte sig ned og skrev en beretning om sin dag, fordi min far syntes, hun glemte sig selv og de visioner, hun havde for orlovsåret. Og her dokumenterede hun blandt andet, hvor mange gange i løbet af en dag en fireårig skal have hjælp til at komme af og i sin flyverdragt. Så skulle min yngste lillesøster ind og lege, så skulle hun ud og lege, så skulle hun ind og tisse, så skulle hun ud og lege …

børn og bekymringer bog – se det er en ting, jeg kan love dig. Får man børn, får man også bekymringer. Man får også mange glæder, og for de fleste er det heldigvis glæderne, der fylder mest. Og der er helt sikkert skrevet bøger om dette. Og jeg har helt sikkert skrevet om bekymringer, tjek blot dette link. Det er, hvad der kommer frem, når jeg søger i egne indlæg efter ordet bekymringer. Det handler meget om børn, men også om sygdom, og andre mennesker, der står mig nær.

Eftertænksohed – nu skulle der nok være et m i ordet, men hvis vedkommende har det som mig, så smutter der ofte bogstaver i farten eller bogstaverne bliver byttet om. Jeg holder meget af ordet eftertænksomhed. Langt mere end af ordet refleksion. Og så meget at jeg har udgivet fire indlæg med den overskrift og flere indlæg, hvor ordet indgår.

ensom y – gad vide om det er y, der er ensom eller det også er en, der er hurtig på tasterne? Hos mig har jeg kunnet finde det her indlæg om at være ensom.

for at tænde et lys – måske har det været mindesiden Mindet, som vedkommende søgte. Her kan man virtuelt tænde et lys for dem, man savner. Det at tænde lys, også i hverdagen, har min bloglæsning fremmet hos mig. Og nu nyder jeg blot ti minutter med en kop te og en lille blafrende flamme.

Hvad er en god kollega og hvad kendetegner en god kollega. De to søgninger slår jeg lige sammen. Og jeg kan godt forstå, folk havner hos mig, for er der nogen, jeg har lovprist gennem mine 8½ år som blogger, så er det mine kolleger. De er bare de bedste. Og om du finder svar på, hvad en god kollega er hos mig? Tja, det afhænger nok af øjnene, der søger. Men jeg blev helt glad her til morgen, da jeg selv søgte i mine indlæg. Læs blot her, her, her og her (jeg sagde jo at det er naturligt, man havner hos mig)

Og så sluttede søgelisten med den mest mærkelige søgning. En havde skrevet et helt brev i sit søgefelt om en træls dag. Må dagen i dag for hende og dig byde på skønne øjeblikke, eftertænksomhed, gode venner eller kolleger, tid til at lave det, man har lyst til og frem for alt må du og jeg kunne sige, at underet er, at vi er til, lige som vi er, og må vi hver især kunne sige: og der er intet jeg hellere vil end at være til som den, jeg er. God tirsdag til dig.

P1000839

7 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg dog savner at kunne læse alle de mere eller mindre fjollede søgninger, der leder ind til bloggen - jeg får kun ganske få at se nu, nemlig topsøgningerne, og det er mommer eller hos mommer, hvilket er logisk nok, men herefter kommer søgninger, der leder ind til et gammelt indlæg om afsked med meget afholdt kollega. Der er altså noget med de kolleger :-)
  Det er meget sjovt, at du har forsøgt at finde alle indlæggene fra søgningerne. Det var mig umuligt, nok mest fordi for de mest fjolledes vedkommende var det mig noget af en gåde, hvorfor de overhovedet havde fundet frem til mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og jeg har aldrig haft sådan nogle skønne fjollede søgninger som dig. Det er ærgerligt, at du ikke kan se dem mere.
   Jeg mangler faktisk en søgefunktion hos dig, andre bloggere ved wordpress har den, så vidt jeg husker. Efter Blogger har sat den ind, synes jeg det er sjovt at søge i min blog, for så får jeg jo genopfrisket ting, jeg havde skrevet og glemt :-)

   Slet
  2. Hmmm, det vil jeg da lige kigge på ... jeg har jo mine tags, men det er jo ikke helt det samme.

   Slet
 2. Stelviopasset ser så dejligt ud, og der er ikke noget at sige til, at det sikkert er et yndet mål for motorcyklister med den slags smukke veje og omgivelser.

  Hvordan laver I alle sammen disse søgninger efter søgeord?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, nej det er et meget ynder mål for motorcyklister.
   Min blogudbyder har den liggende under status. Her kan jeg også se hvilke lande min blog bliver læst i

   Slet
 3. Det er de underligste sætninger som får folk til at lande på vores blogge, jeg kiggede lige på søgeordene på min blog, men de er ikke særlig specielle i dag, dine er sjovere. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, mine plejer heller ikke at være specielle. I går efter indlægget kom en søgning, som er hyppig ved juletid, nemlig: når en peberkagebager … :-)

   Slet