tirsdag, november 14, 2006

GLEMMER TID OG STED

Efter en lang dag på arbejde, der var sygemeldinger og syge børn, så jeg fik 2½ times overarbejde, ja så faldt jeg om i sofaen efter aftensmaden. Vågnede kl. 21.30, greb strikketøjet og opdagede så for lidt siden, at sengetiden var stærkt overskredet. Godt jeg har en enkelt fridag, problemet er at jeg ikke kan lade være med at spekulere på, om de nu får taget fat på de problemstillinger, der skal løses. De bliver ikke mange i morgen, hvis folk stadig er syge, og det er en nyuddannet, der skal overtage mine stuer. Det er jeg nødt til at la ligge, men lur mig om jeg ikke ender med at ringe ind i morgen.

2 kommentarer:

  1. Ja, det er et dilemma, når man går op i sit arbejde. Det kan være svært at holde HELT fri, når man har fri. Og jeg forestiller mig, at netop når man har med mennesker at gøre, så er det endnu sværere; også under sygdom.

    SvarSlet
  2. Det værste er, hvis patienten og pårørende oplever der ikke er sammenhæng i det vi gør og siger,og det sker jo, for det er svært at få formuleret midt i en travl dag alt det der er sagt og besluttet.

    SvarSlet