tirsdag, august 09, 2011

AFTENSTUNDEN

Langsomt kryber gårdens hverdag ind under huden igen, regnskabet er færdig, vasketøj har hængt til tørre ude, støvsugeren har været i gang. Inden det første læs kartofler var kørt ud af gården, blev næste ordre indtelefoneret, så landmændene ved godt, hvad de skal lave i morgen.

Inde på arbejde er hverdagen også ved at indfinde sig; i 4 uger har vi været lukket sammen med neurologisk sengeafsnit på vores afsnit. Patienter og pårørende har måttet finde sig i mere trængsel, nogle har også sovet hjemme og så været på afdelingen om dagen til træning og undersøgelser. Det har været et puslespil at få patientfordelingen til at gå op, vi har ikke kvinder og mænd til at ligge på samme stue, så dagligt er der blevet flyttet senge rundt. Vi har alle mindet hinanden om formålet med feriesammenlukningen: at flest mulige af personalet kan afvikle ferie i skoleferien, vi får ikke ferieafløsere mere, og jeg husker stadig det år, hvor mange græd, fordi de ikke kunne holde ferie sammen med deres familie.

Aftensolen var min følgesvend på aftenturen, dagvagternes søvnrytme har endnu ikke indfundet sig, så en rask gåtur er forsøgt som sovemiddel.

God nat og sov godt.

P1020230

7 kommentarer:

 1. Godnat og i lige måde Lene. Super smukt billede og aftenskumringen.

  SvarSlet
 2. Ja, hverdagen trænger sig på igen, sommeren går på hæld, og det kan mærkes. Måske er det ikke så ringe endda....
  Jeg håber, du fik en god nats søvn:)

  SvarSlet
 3. Jeg læste lige dit forrige indlæg om din orkidè.
  Prøv at sæt den i en stor gennemsigtig glasvase, efter du har befriet den for al jord.Lad alle dens luftstængler være nede i vasen, og fremover skal du bare sprøjte den med lidt vand - helst hver dag.Den bliver meget smuk at se på.
  Ellers må du have en dejlig dag:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det et smukt aftenbillede, du har taget, Lene!! Det er vel nok flot, at I gør så stor en indsats for at hjælpe hinanden i sommerferien!

  SvarSlet
 5. Tak Inge,vejret var bare dejligt :-)

  Tak Eva, den blev for kort men Ok :-)

  Tak Ravheks, skal den slet ikke ha jord? Og så bliver jeg lidt bekymret over det med daglig vanding ;-)

  Tak Anne, man må være kreative for at få ferie ;-)

  SvarSlet
 6. Viktig det du skriver om å minne hverandre på målet med feriesammenslåing. Fort kan det bli gnisninger når hverdagen er annerledes og mer knapp. Det å få ferieønskene sine slik at man kan være sammen med familien sin er superviktig. Da gir man gjerne litt ekstra for å få det til, slik at alle blir fornøyd.

  Igjen viser du fram nydelige bilder Lene. regner med at de er tatt i ditt nærmiljø?

  SvarSlet
 7. Tak Elisabeth, billedet er taget på min gåtur på vejen :-)

  SvarSlet