tirsdag, august 16, 2011

MOTIVERENDE MANDAG–TRÆT TIRSDAG

Mandagen blev lige så effektiv som forventningerne dertil. Sommerhuset blev gjort grundigt rent, så det bliver en nydelse, næste gang vi træder ind af døren der. Det bliver formentlig først, når efteråret rusker, og vinteren banker på døren. Der står jo en kartoffelsæson for døren. Vasketøj og strygetøjsbunkerne er reduceret, lækkert brød er bagt, god og nærende aftensmad blev lavet, og dagen sluttede af med hyggelig snak hos svigerinden. Hun havde inviteret til Tubberwareparty, og ja jeg fik købt lidt, men mest af alt fik jeg snakket med svigerinder og niecer.

Aftenen i Nordjylland bød på tørvejr og sol, så jeg tog traveskoene på og gik de godt 1½ km, og tørvejret holdt stadig, da mørket havde sænket sig over mosen, så jeg trodsede min angst for mørke og gik hjem. Nu har jeg både sovet i sommerhuset alene og gået på en mørk landevej, det går fremad.

Tirsdagens arbejdsdag venter lige om hjørnet, når jeg trykker udgiv på dette indlæg, trætheden lurer, det blev kun til 5 timers søvn i nat, sådan en sen gåtur gør en vågen, men pyt jeg har gode timer foran mig. I dag har jeg specialedag, så jeg kan få forberedt mig til møder i næste uge i Hammel og Odense, jeg elsker at arbejde med patienterne, men jeg nyder også, når jeg fordyber mig i viden, der gerne skulle gøre os bedre til plejen af apopleksipatienter. Kurven og nettet er pakket med mapper og noget af det gode brød, jeg slutter nemlig dagen hos min far.

P1020256

God tirsdag til dig.

9 kommentarer:

 1. Rigtig god arbejdsdag til dig, Lene og ikke mindst rigtig god dag sammen med din far. Må I få en dejlig og hyggelig eftermiddag sammen :-)

  SvarSlet
 2. Du må have en dejlig dag Lene. :-)

  SvarSlet
 3. Det var flot at overvinde din angst for mørke. Jeg har intet imod at sove alene i et hus, ej heller mod mørke landeveje, men send mig ud i en mørk skov, og jeg er død af skræk inden længe... en mose må være lige så slem.

  SvarSlet
 4. hehe, jeg bryder mig heller ikke om at gå alene i mørke der er alt for meget puslen i buskene..En god dag til dig..;-D

  SvarSlet
 5. God dag - selvom du er lidt træt! Det var også en masse god energi du lagde for dagen!! ;-)

  SvarSlet
 6. Sikke en masse dejlige ting, du har fået lavet. Det var sejt at overvinde den lurende angst for mørket, jeg bryder mig ikke selv om det. Ønsker dig en givende arbejdsdag. Knus.

  SvarSlet
 7. Håper dagen er god for deg, Lene.
  Hvor effektiv og mye du fikk utrettet på din fridag!
  Jeg er alltid fornøyd når jeg kan komme hjem til rent hus når jeg drar på ferie. Det er ikke ofte jeg orker å gjøre rent, når man skla pakke og dra avgårde. Men klarer jeg det, er det en nytelse.

  SvarSlet
 8. Jeg håber, at din dag blev præcis så dejlig, som du håbede på.
  Jeg faldt over dit indlæg om skolemodenhedsprøve, jeg tror altså ikke det begreb eksisterede i Arentsminde i 1960 ☺. I hvert fald, så kan jeg overhovedet ikke huske noget om det.
  En rigtig dejlig aften til dig, hvis du når at se dette før hovedpuden råber på dig. Ellers så må du have en god dag i morgen.

  SvarSlet
 9. Tak Liselotte, vi fik en dejlig dag sammen :-)

  Tak Inge, det havde jeg :-)

  Tak Ellen, mosen er opdyrket, så det er marker og veje ;-) den fredede mose tør jeg slet ikke gå i om aftenen :-)

  Tak Annemarie, fantasien kan hurtigt få det der puslen til at blive noget vældig farligt noget :-)

  Tak Kong mor, jeg har det som børn - hvis ikke jeg får nok søvn så bliver jeg vrøvlet ;-)

  Tak Johanne, mørket rummer også smukke fredfyldte ting og det vil jeg fokusere på nu :-)

  Elsebeth, det er nemlig en nydelse at komme hjem til et rent og ryddeligt hus, men det er heller ikke altid det sker her :-)

  Tak Anette, men jeg ved det fandtes i Hammershøj, for jeg har fået sms fra min mellemste lillesøster, som har snakket med vores mor om det :-) Min gemal mener heller ikke han har været til det.

  SvarSlet