torsdag, august 18, 2011

HELE TRE TING

Fridagen i dag byder på dejligt besøg, endda hele to af slagsen. Først en lille dejlig baby og hans mor, som skal hente kartofler til barnedåben, og heldigvis sagde de ja til en kop te også. Senere hen en gammel FDFven, som nu er sognemedhjælper, vi har sagt ja til, at hendes minikonfirmander kommer herud og graver kartofler op, som skal sælges i en god sags tjeneste, den dag skal vi planlægge sammen. Vi har haft utallige planlægningsmøder igennem de år, vi sammen var ledere for tumlinge og pilte. Hun var den garvede FDFer, jeg var en mor med spejderbaggrund, som gerne ville hjælpe, og vi hyggede os vældigt sammen.

P1020279

Nu stod jeg så her til morgen, der manglede forskellige ting til aftensmaden, jeg trængte til en gåtur, og der var en tørretumbler i sommerhuset, der skulle tømmes. Det ville jeg gerne nå inden besøgene. Så er det jo heldigt, at sommerhuset ligger tæt på os, at der ligger en købmand i nærheden, og at der er utallige gåmuligheder omkring sommerhuset.

P1020287

P1020285

P1020286

Jeg er så klar til en hyggelig dag i skønne kvinders lag.

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig måde at tilbringe dagen på..God fornøjelse..;)

  SvarSlet
 2. Tak Annemarie, det bliver helt sikkert godt :-)

  SvarSlet
 3. Håper du har hatt en hyggelig dag i kvinnelag, Lene ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg håber, I har haft en hyggelig dag sammen - det lyder i hvert fald dejligt!

  SvarSlet
 5. Det er bare en rigtig god ide, at I har valgt at have et sommerhus så tæt på jeres gård.. :-) Og så savner jeg altså Vesterhavet når jeg ser dine billeder, vi må se om ikke vi kan nå en tur ud i det vestjyske i næste uge, hvor vi vil til Sønderjylland og spille lidt golf.
  Du må have en rigtig god aften.

  SvarSlet
 6. Tak Elisabeth, vi har hygget os :-)

  Tak Madame, det blev en dejlig dag :-)

  Tak Inge, spiller I aldrig golf i Nordjylland, jeg giver gerne kaffe :-)

  SvarSlet