mandag, august 15, 2011

UDSIGTEN

Der ses på vejrudsigter, radarbilleder og prognoser både hos DMI og den norske pendant. Fjernsynets vejrudsigter følges der også med i. For landmændene på Fyn og Lolland-Falster må det være deprimerende at stå op til mange mm natlig regn, hos os faldt der kun 11mm. Kartoffeloptageren er kørt ud i marken, jeg må ud og hente lidt kartofler til aftenens kartoffelsalat, når første vogn kører ind på gårdspladsen.

DSC03892

Min udsigt er grå og diset, allermest giver det lyst til at krybe under tæppet med en god bog, men jeg har læst alle de bøger, jeg havde lånt, Camilla Läckbergs sidste bog blev læst på et halvt døgn, så skal man have mange bøger i huset, når det går så stærkt. Lige nu kunne jeg godt bruge en lydbog, jeg skal nemlig i gang med at stryge og lægge vasketøj sammen, men dels har jeg ikke nogle ordentlige høretelefoner, jeg kan ikke bruge dem, der sidder inde i øret, dels har jeg ikke fået sat mig ind i at downloade lydbøger til min Ipod. Mon ikke jeg kan finde noget dejligt musik på nettet som underlægningsmusik?

DSC03896

Må udsigten for din mandag blive god.

9 kommentarer:

 1. Det er ikke sjovt at være landmand i de overvåde områder, der er rundt omkring i landet. Hos os er der kun kommet 15mm i nat.
  Hav en god dag :-)

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde Ing :-), nej vi har godt nok ondt af de landmænd og alle andre, der bliver berørt af vandmasserne.

  SvarSlet
 3. Ja med bare regn i sikte i mange dager er det greit å finne på noe koselig inne. Enten det er lesing, musikk el baking. Jeg burde bake litt. Men tviler på jeg rekker det denne uka. Kanskje neste uke?
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlet
 4. Uha, det er en gyser at være landmand i øjeblikket, Lene. Vi har ingen regnmåler, men det væltede ned i går aftes - heldigvis bor vi højt.

  SvarSlet
 5. Tak i lige måde Astrid, her tænder vi op i brændeovnen om aftenen, det bidrager også til hyggen :-)

  Madame, det må også være en gyser for folk med lavtliggende boliger, der er mange ting, der er gået til i skybruddene. Dejligt at I bor højt, mon ikke havens dyr sætter pris på det også :-)

  SvarSlet
 6. Takk Lene.
  Her blogges over en lav sko. Regn ute, mange nødvendige gjøremål inne - men jeg vil bare blogge.

  God mandag til deg også.

  SvarSlet
 7. Kender du http://www.netlydbog.dk/ hvor du kan låne lydbøger via dit bibliotek direkte til computeren. Hvis man har en bærbar kan man jo bare tage den med i køkkenet eller hvor man gerne vil høre lydbogen. Dejligt nemt, desværre kan de så vidt jeg ved ikke bruges på apple produkter...

  SvarSlet
 8. To dage i træk har vi tømt en regnmåler med 40 mm - og nu vil vi faktisk gerne have lidt solskin. ;o)
  I er rigtig heldige oppe i nord tror jeg.... knus og god aften til jer i vildmosen:-)

  SvarSlet
 9. Tak Elsebeth, gøremålene kan vente :-)

  Pollyanna, tak for tippet, jeg er helt ny i den verden :-)

  Tak Fru koch, det er vi også ved at indse, jeg håber snart, at solen må skinne på hele Danmark :-)

  SvarSlet