mandag, januar 28, 2013

IRRITERENDE?

Bliver du også irriteret, når du på din iPad klikker dig ind hos en blog under Blogger, og så får du en underlig version af bloggen? Hver gang skal du ned i bunden og klikke på internetversion, så bloggen ser normal ud. Jeg blev irriteret, det generede mig og især min egen blog. Inge hjalp mig, og har du lyst til at hjælpe os andre og måske dig selv til at kunne se din blog i internetversion, også på iPad og lignende mobilenheder, så kommer her Inges hjælp til mig.

Når du klikker dig ind på din blog, så gå op i højre hjørne og klik på design. Frem kommer et skærmbillede, hvor de to øverste  grundlæggende skabeloner hedder live på blog og mobil. Klik på det lille tandhjul under mobil, så kommer der to svarmuligheder frem. Man kan klikke ja til at vise mobilskabelon eller nej til dette. Vælg nej og din blog vil på mobilenheder fremstå som på computer. Og jeg vil blive rigtig glad, og ville det ikke være skønt at vide, at du er årsag til dette ? Smiley

DSC06518

14 kommentarer:

 1. Og jeg bliver også glad.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, så er vi to, det kan jo ligefrem være at det breder sig:-)

   Slet
 2. Hvor er der meget at lære.
  Jeg har kun min bærbare og synes, den gør det godt.
  Men jeg bliver nok også smittet af iPad dillen, når nu jeg har en iPhone ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, men vi andre læser jo din blog på iPad :-) og din blog tager sig bedre ud, når du ændrer i de designskabelonen :-)

   Slet
 3. Øh er det på iPaden jeg kan finde design...eller på min pc? Aiii roder vist med det i morgen zzzzZzz er for tæt nu, men det er helt sikkert noget der skal arbejdes på Tahrir Lene og Inge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, hvis du har klikket internetversionen frem på iPad, så kan du godt, men jeg gjorde det på computeren :-)

   Slet
 4. Tæt=træt zzZ

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, sov godt ;-)

   Slet
  2. Tak ..søvnen hjalp...bloggen er rettet til hav en god dag :-)

   Slet
  3. Tak i lige måde Anne :-)

   Slet
 5. Taenk sig, jeg kan saa godt lide mobilversionen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, det viser jo bare at smag og behag er forskellig :-) Jeg savner at kunne se header, sidebar og derudover at billederne er i en størrelse, så man kan se dem :-)

   Slet


 6. Er også meget træt af ikke at kunne se header, sidebar og store fotos. Det ser faktisk ret fjollet ud på IPad'en så jeg har helt opgivet at se blogs på den, men det kan da heller ikke være meningen! Nu skal jeg i gang - tak for oplysningen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Elin, jeg kunne ikke vænne mig til det look :-) Desværre er det jo kun din egen blog du ændrer.

   Slet