lørdag, januar 12, 2013

JANUARLØRDAG

eller arbejdslørdag eller husmorrunden eller… Jeg kunne kalde denne morgen for mange ting, jeg nøjes med blot at være i denne lørdag morgen. Der afholdes indre dialoger/diskussioner om, at nu har jeg fået købt løbebukser og trøje (min fars julegave), så skal jeg vel også genoptage løbeturene. Sidste gang var dagen efter, at jeg bestod min eksamen, da var jeg flyvende. I dag er jeg vist nærmest kravlende, rent motivationsmæssigt.

P1050160

Mens jeg diskuterer med mig selv, går jeg lige husmorrunden, som Anne kalder den. Her i huset bliver det ofte om morgenen, at den bliver gået, hvis den bliver gået. Mens jeg diskuterer og går, tænker jeg samtidig over, hvordan jeg får fisket en strikkepind op , som har sat sig fat ved bilsædets fod, for jeg kan ikke strikke strømper færdig, før den pind er kommet frem i lyset igen. Mens jeg går, diskuterer og tænker, finder jeg en opskrift frem på et halstørklæde og printer den ud. For jeg kan lige se, at det garn jeg fik for længe siden af Liselotte, snildt kan bruges i den opskrift. Jeg er ikke den hurtigste strikker i byen, men jeg strikker! Jeg er heller ikke den hurtigste løber i byen, men jeg løber, gør jeg, lige om lidt, eller i morgen, eller i overmorgen …

P1050162

God lørdag til dig :-)

12 kommentarer:

 1. Vi må da håbe du finder strikkepinden :-)
  Tørklædet er rigtig fint - det er bare lige det, at det er perlestrik ... det lider vi ikke, for så kan vi ikke strikke vrang på den hurtige måde.
  Forklaring? Den kan du få, når vi mødes engang :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg må forsøge i morgen :-) Den forklaring vil jeg glæde mig til :-)

   Slet
 2. Håber du får listet strikkepinden fra bilen og at du har haft en dejlig lørdag med eller uden løb...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg fik løbet, men ikke liste strikkepinden frem :-)

   Slet
 3. Hvis det er den femte pind du har mistet, kan du så ikke bare sætte sokken på tre pinde? Det gør jeg tit 😊 Pollyanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Pollyanna, det gør jeg også, og netop med den her pindestr, så nu har jeg altså kun tre ;-)

   Slet
 4. Ja - eller også går du en god tur! Nyt løbetøj fremmer helt klart nydelsen, vil jeg bare lige sige:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg kom ud og løbe :-) og det var skønt

   Slet
 5. Kan se du fik løbeskoene på.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det gjorde jeg og den glæde forplantede sig til aftenvagten :-)

   Slet
 6. Selvfølgelig kom du ud at løbe, og du kommer også ud igen. Jeg tror på, at man skal løbe, når man syn's. Selvfølgelig skal man helst syn's det med jævne mellemrum og ikke med måneder imellem, men hvis man tvinger sig for meget, så forsvinder motivationen let.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilliden Conny, det svære er at lytte til det man syn's, ofte drukner det i alle undskyldningerne :-) Jeg har fundet ud af at ved at skrive det her, kan jeg hører, hvad jeg selv syn's :-)

   Slet