mandag, november 17, 2014

MALURT FÅR IKKE LOV TIL AT ØDELÆGGE GLÆDEN

Glæden over dagen i dag har boblet stille, langt om længe har Liselotte og jeg kunnet finde plads til at mødes. Der er travlt i garnbutikken, og der er travlt i landbruget og på sygehuset, så fridage skal bruges på at få hængepartier elimineret og til at lade op igen. Nogle gange skal genopladning bestå af samvær, andre gange af bare at lave ingenting. I dag bliver det samvær, og jeg glæder mig! Men jeg sender en kærlig tanke til min arbejdsplads, jeg blev ringet op i aftes, kunne jeg tage en dagvagt? Desværre nej. Jeg blev ringet op i morges klokken seks, kunne jeg tage en dagvagt? Desværre nej. De næste fire dage skal jeg på arbejde, og jeg kan allerede regne ud nu, at mine to specialedage nok bliver delvist inddraget, hvis der er sygdom. Det vil jeg ikke tænke på nu, for denne dag vil jeg nyde i fulde drag. Boller står til hævning, nu skal der lige sættes nye lys i stager, der skal dækkes bord og strikketøjet skal findes frem. Det bliver en god mandag.

P1000630

Billedet er fra de norditalienske bjerge ved Lago Maggiore, du kan læse mere om vores motorcykeltur 2014 her.

20 kommentarer:

 1. Nogen gange må man insistere. I dag insisterer vi og jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Liselotte, hvis ikke man bliver genopladet, så kan man heller ikke arbejde. Så vi insisterer og jeg glæder mig også :-)

   Slet
 2. Ja det er ikke alltid lett å få lov til å ha en fridag.
  Men noen ganger må en bare.
  Kos dere
  Ser dere koste dere på lørdagen også. Mye herlig mat der.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid og i lige måde. Fridage må der til og der jo en årsag til at jeg ikke er fuldtids på sygehuset, der er også arbejde for mig på gården :-)

   Slet
 3. Ja - man har ondt af kollegerne, der må løbe så stærkt, men som du siger, nytter det ikke noget at arbejde sig ihjel; det løser jo intet, tværtimod.
  Jeg ønsker dig en rigtig god dag med Liselotte - den fortjener I begge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, havde jeg ikke haft planer i dag, så var jeg taget af sted, men var så højst sandsynlig også helt færdig fredag :-) Tak, jeg synes også vi fortjener det :-)

   Slet
 4. God dag med Liselotte. Godt I snart kan se frem til opnomering for I er da utrolig sårbare på jobbet. Jeg elsker dine skønne billeder fra skønne Italien og Schweiz. Og jeg blev helt lækkersulten af dine billeder af kanapeer - MUMS - KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, vi er vel ikke mere sårbare end landbruget herhjemme. De kan heller ikke undvære en mand, men kan blive nødt til det, ligesom vi må på mit arbejde :-) Men vi glæder os til opnormeringen. Og tak for ordene :-)

   Slet
 5. Så godt du sagde nej, for fridage må der altså til, hvis du skal kunne passe dit arbejde på den bedste måde. Nyd din dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, jeg har nydt og i morgen er det min tur til at rykke :-)

   Slet
 6. Godt du sagde Nej, det er ikke altid lige nemt, men det er rasende vigtigt at kunne gøre det ind i mellem.
  God hygge dag til jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge og god aften til jer. Nogen gange må man sige nej, især da når man har en god aftale :-)

   Slet
 7. Godt, du var standhaftig. Faktisk synes jeg, det er temmelig ufint af din arbejdsplads at ringe dig op ikke én men TO gange! Rigtig god hyggedag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, nattevagten i morges vidste jo ikke at aftenvagten havde ringet i går aftes og med endnu en sygemelding måtte hun jo gøre et forsøg :-)

   Slet
  2. Hm jah, det måtte hun jo så. Men I burde vel så have et system, så den næste vidste, hvem den første allerede havde ringet til? På den her måde risikerer du jo at blive kimet ned i en uendelighed (og måske endda til sidst overgive dig).

   Slet
  3. Fruen i midten, du har ret :-) Nogen af os bruger at skrive en seddel om hvem de har ringet til, hvis de har ringet. Men der var vildt mange patienter søndag aften og nat. Vi havde brandvagt på gangen fordi vi havde mange patienter på gangen, hvilket vi ikke måtte have.

   Slet
 8. Må I have den aller-som-dejlgste dag :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, og det har vi haft :-)

   Slet
 9. Ja jeg kan forestille mig, at I får en dejlig dag med god te, boller og strikketøj og masser af god snak. Du er nødt til at være standhaftig med hensyn til dine fridage! Jeg er fuld af beundring over det fantastiske arbejde I sygeplejersker yder. Jeg har haft min gang i lange tider på hospital og plejehjem fordi min kære mand har været meget syg, og det arbejdspres der ligger på jer er alt for hårdt, så hvis I ikke overholder jeres fridage, må det ende galt. Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne, og det må være hårdt at være så meget på sygehus. Håber din mand har det bedre nu. Kh Lene

   Slet