onsdag, januar 10, 2018

En dejlig dag

Det er vel som det skal være. Det er et kendt fænomen. Uagtet at jeg kan svare ja til begge udsagn og udmærket ved det, så hader jeg den følelse, når jeg sidder fast i analyse og fortolkning. Når alt føles som om det ikke dur, og jeg overvejer at starte forfra. Der var vi i går morges, mine to kolleger og jeg i vores projektgruppe. Heldigvis kom vores leder og skulle spørge os om noget andet, og hun satte sig med det samme, stillede spørgsmål og blot det at skulle forklare til en udenforstående, hvad vi syntes var forkert, hjalp. Vi besluttede os for at skrive hver for sig og det hjalp. Vi har snakket så meget om vores undersøgelse, at det hæmmede mere end det hjalp at skulle formulere højt det, vi havde i tankerne. Nu er vi godt på vej igen, og vores vejleder har sagt ja til et "akut tilsyn" i dag, det glæder vi os til.

Dagen sluttede af med strikkecafe hos Liselotte, og nej, jeg har ikke fundet min strikkeglæde endnu, men den dukker op i små glimt sammen med skønne kvinder og pludselig er den der igen, også når jeg er alene hjemme.

Ha en god dag med plads til at få problemer vendt og lade latteren fylde.

Ved havet januar 2007, får ikke taget billeder, så måtte i arkivet

8 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan et arkiv og en god dag! ❤️ Skønt billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Maude, det er godt at have lidt at trække på :-)

   Slet
 2. Til gengæld er det et fint billede. Jeg kan næsten fornemme blæsten i ansigtet.
  Man kan nemt komme til at tale sig selv så mange gange rundt om et emne at det skaber mere forvirring end klarhe, så det lyder som en god ide at bryde lidt op og arbejde videre hver for sig. Jeg håber at både projekt og strikkeglæden vender tilbage til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Laura, jeg håber også begge dele kommer tilbage, for vejledningen sendte os lige lidt ned igen ;-)

   Slet
 3. Jeg er ganske enig med Laura og håber begge ting kommer tilbage til dig.

  SvarSlet
 4. Vi har brug for at se tingene fra en anden vinkel, om det er arbejdet, strikkeglæden eller noget helt tredje.
  At se noget fra arkiverne om det er fra 2007 eller 2018, når det er så smukt og dejligt. Kan fornemme vinden prikke i mine kinder.

  SvarSlet