mandag, januar 08, 2018

Som tiden dog går

I går aftes redigerede jeg fødselsdagsmailen til datteren. I år får hun 11 års bloglykønskninger i en mail. Nogle gange har jeg skrevet det samme, jeg har vist ikke altid fået læst tilbage, men pyt, kærligheden til min kloge, skønne datter er den vigtigste.

P1050882

Til hverdag tænker jeg ikke over afstanden, men i går, da jeg var ude og gå tur, tænkte jeg over, at vi for sjældent kommer til hovedstaden. Det vil jeg ændre på, for nu må det være landmandsparret, som bevæger sig for at se deres børn og svigerbørn.

Legoland Trine og Søren 2002

Det bliver dog ikke i dag, så jeg må nøjes med at sende tanker til en skøn kvinde i hovedstaden, hvor flagene helt sikkert vil vaje over hele byen. Andre tror, det er pga. af to kongelige børn, men jeg ved bedre. Hjertelig tillykke du min elskede datter.

DSC_4993

8 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke til og med datteren.
  Jeg kan godt forstå du gerne vil meget mere til Kbh. Jeg har jo yngste datter i samme by, det er jo forkælelse. Sønnen er kun ca. 1½ times kørsel herfra, og den kørsel er på motorvej det meste af vejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin. Og til sommer flytter søn og svigerdatter formentlig til Norge, så bliver der endnu længere :-)

   Slet
 2. Tillykke med datteren. Jeg har lige set billeder af hende fra nytårsaften, men det var mest med små masker på.
  Jeg kender godt det der med at ønske sig at kunne få sat tiden i kalenderen til at besøge sine kære. Og kender jeg jer ret, får I det også gjort, nu hvor ønsket er sagt højt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny, de havde haft en hyggelig nytårsaften, har jeg hørt. Jeg håber vi kan komme af sted.

   Slet
 3. Tillykke med og til din datter KH Anette

  SvarSlet
 4. Tillykke med datteren. Jeg håber I får gjort alvor af ønsket om at køre oftere til Kbh. - jeg ville jo ønske, at jeg bare kunne tage bilen og køre hen til min datter. Eller ... det kan jeg jo i princippet også, men det tager lige som lidt længere tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, det håber jeg også, Jørn mener godt nok, at det er nok ikke de unges ønske ;-)

   Slet