tirsdag, januar 22, 2019

Hvem skulle det ellers være?

Fridagen er strøget af sted, først skulle min bil have skiftet en pære. Selvfølgelig går den dagen efter jeg har haft bilen på værksted, så jeg har kørt en lille uge uden det ene nærlys, men med tågelygterne tændt. Jeg har før undret mig højlydt over bildesigner, som er skyld i, at jeg ikke selv skifter pære. Jeg kan ganske enkelt ikke komme til med min hånd. Nu er der lys på pæren, og jeg fik strikket et par pinde, mens jeg ventede.Kontorarbejde, vasketøjsvask, oprydning, opvask, støvsugning, alt blev skubbet foran mig de sidste tre arbejdsdage, alt blev ordnet i dag.

Så blev det tid til plasmatapning, aflevering af landmandens hverdagsur til reparation, feriemøde og personalemøde.


Og så skulle uret hentes igen, så jeg måtte ind til Aalborg igen, finde en parkeringsplads og skynde mig ned i gågaden. En ældre kvinde kom løbende så underligt over det ene fodgængerfelt ved det store kryds. bagefter nærmest trippede hun rundt om sig selv, indtil der blev grønt for os, hvorefter hun satte i et hop og løb. Jeg undrede mig over hendes adfærd, havde hun travlt, var hun lidt forvirret eller? Da hun kom over, stoppede hun brat op, stirrede søgende omkring, satte hånden over øjnene og råbte så: er det dig? Hvorefter en ældre herre, som kom mod hende, svarede: ja. Tjah, hvem skulle han ellers være? Jeg er vel også mig, så i realiteten kunne vi alle omkring hende have råbt, ja det er det.

Så digtede jeg historier om at hun skulle mødes med ham og var blevet forsinket. Nu var hun nervøs, for han blev nemt sur, når hun ikke passede tiden og måske havde hun også glemt mødestedet. Hvem ved?


Jeg ved dog, at han var ham og hun var hende og jeg er mig, det er altid godt at have styr på det. God aften til dig. Jeg regner med at du er dig.

12 kommentarer:

 1. Jeg er helt klart mig, men åbenbart også så meget ved siden af mig selv, at jeg steg på den forkerte bus hjem. Jeg lagde heldigvis mærke til det med det samme, så jeg kom af ved næste stop og måtte så gå tilbage og starte forfra, nu med den rigtige bus. Jeg havde vist ikke helt efterladt arbejdet på arbejde...
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Og godt du er dig, Mette og at du kom rigtigt hjem :-)

   Slet
 2. Også en god aften til dig. Vi er alle os - også i dag og også her til aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, og her til morgen er jeg også mig, heldigvis :-)

   Slet
 3. Herligt, hektisk indlæg. Og det er skønt at lave historier om mennesker vi møder på vores vej. Det kan der gå sport i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva. Kan vi ikke få det på sportsprogrammet, det ku da være vi havde en karriere der? :-)

   Slet
 4. Du skal ikke undre dig over bildesignerne, men være vred på bilproducenterne, som har en aftale med værkstederne, at de skal have så mange kunder som muligt. Før kunne John ordne næsten alt; i dag er det enten elektronisk med direkte access til softwaret -. eller umuligt fysisk at komme til uden specialværktøj.
  Hehe, fjollede kvindemenneske ... det er sådan en type, der kan give andre stress ved sin blotte tilstedeværelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, ja de er nok sammen om det :-)
   Hun fik i hvert fald mig til at glemme alt andet for at følge hende :-)

   Slet
 5. Jeg er også mig, selvom jeg godt kan være lidt ved siden af mig selv i øjeblikket, hvor vores køkkenpersonale på arbejdet er hhv. syge/på ferie, så vi må sørge for mødeforplejning, kaffe på kaffemaskinen og alt det andet løse.
  Det er et rigtig flot mønster, du strikker. Er det ikke sjovt at strikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, uh ja, det er slet ikke til at finde ud af at være sig selv i den situation :-)
   Jeg er først lige ved at have mønsteret i fingeren. Det er hårdt for mine slidgigtfingre med hver 6. pind, hvor der skal strikkes fem vrang sammen.

   Slet
 6. Hej dig, det er mig :-) Jamen altså....
  Flot strikketøj - hvad skal det blive til?
  Blev din kjole nogensinde færdig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kisser, jamen altså :-)
   Det er et halstørklæde.
   Uh du prikker til min underlige opførsel, jeg kan virkelig ikke komme i gang med det knaphul, som er det eneste, jeg mangler før montering.

   Slet