mandag, september 18, 2006

EN GAVE SÅ STOR

I dag har vi været til min svogers 60 års fødselsdag. det har været en skøn dag, han fik masser af gaver, men ingen så stor, som den jeg vil beskrive. Vi fik også noget lækkert mad, men det er heller ikke den store gave.

Næh den store gave fik jeg den dag, jeg forelskede mig i landmanden, og det senere blev os to, for jeg fik en svigerfamilie så dejlig. De er 9 søskende, det i sig selv er noget af en mundfuld, men de er alle inclusive deres ægtefæller nogle dejlige mennesker,. Her er der humor, glæde, evnen til at være sammen også i sorg, rummelighed. Ja vi kunne helt sikkert finde meget at blive uenige om, for vi er meget forskellige,men det vil vi ikke, vi glæder os over at være sammen og mange af os svigerinder/svogre føler som jeg.

Nu stopper det ikke her, oveni dette kommer så 24 børn, 15 af dem har kærester/ægtefæller, der er 8 børnebørn og 2 på vej, ja det er en sand rigdom, og det er det jeg føler, jeg er så rig, så uendelig glad for, at jeg fik lov til at opleve dette familiesammenhold, det er jo ikke en selvfølge.

Jeg er selv vokset op i en familie med et stort sammenhold, her føler jeg mig også rig. Mine forældre har altid gjort meget ud af at besøge familie, så min familie stopper ikke bare ved mine 4 søskende, deres ægtefæller og børn, næh vi har familie weekend hver andet år med fætre og kusiner på min mors side. I år var vi 60, det er da meget godt klaret udfra 16 fætre og kusiner.

På min fars side har vi også som børn været til mange familiesammenkomster, men da min far er yngste af 15, så er mange af hans søskende døde, og mange af mine fætre og kusiner er tættere på mine forældre end på mig, men det kunne være rigtig sjovt at mødes.

Til oktober skal vi have weekend med min mands familie, og jeg glæder mig, vore børn glæder sig også. Jeg håber, det bliver en tradition, de fører videre, så også deres børn kan opleve rigdommen.

4 kommentarer:

  1. Det lyder som en rigtig dejlig familie. Du er heldig.

    SvarSlet
  2. Helle det er lige det jeg er, og de er jo også lidt heldige at de har mig, ik ;)
    Til gengæld har jeg ingen veninder, 3 søstre og 9 svigerinder rækker for mig. Vi plejer at joke med, at når familien skal på besøg, er hele huset i brug. Når vennerne skal på besøg kan vi sidde i køkkenet ;)

    SvarSlet
  3. De er da også vildt heldige, Lene :-)

    SvarSlet