onsdag, september 06, 2006

JEG GLÆDER MIGSå er den her , måske. Varme og sol i september er bare lækkert. Det bedste er , at jeg har fri lørdag og søndag, skal i aftenvagt fredag og mandag, så jeg har 4 gode formiddage.

I morgen skal det regne, jeg har fri og mit hus trænger til rengøring, så nu prøver jeg en ny strategi. jeg er nemlig ekspert i overspringshandlinger, når det gælder rengøring. Jeg kundgør hermed, at i morgen eftermiddag, så har jeg et lækkert hus, og så må jeg gøre lige hvad jeg vil de næste dage.

I aften har jeg sunget, trampet og klappet rytmer, sunget Fever, Lean on me, Tears in heaven, og jeg NYDER det. I mange år har jeg ærgret mig over, at gospel kor ikke eksisterede,da jeg var ung. Når jeg søgte efter et kor i nærheden af mig, så var det unge kor, men nu har jeg fundet et gospelkor med folk, som både er ældre og yngre end mig. Har kun været der to gange, men jeg tror det bliver godt.

4 kommentarer:

 1. God fornøjelse med rengøringen - og så er det da alletiders, sådan at synge i gospelkor. Det er nemlig rigtigt dejligt, at synge den slags :-)

  SvarSlet
 2. Heyy min syngende grandkusine!

  Jeg har jo mine egne syngepiger, X-tetten - og jeg plejer også at sige, at man KAN ikke opretholde dårligt humør mens man synger.

  SvarSlet
 3. Ja sang kan noget, som meget andet ikke kan. Det er ikke uden grund, at der findes musikterapeuter, Sang, musik kan også løsne sorgen, give den ord. Her har vi i min familie opdaget en gammel CD med "danser med drenge", den med "er der nogen i himmelen". De første tekster er fantastiske og samtidig er det god musik, som egentlig gør en lidt mere glad.

  SvarSlet
 4. Hvis jeg er trist, plejer jeg at høre Shania Twain - det bli'r jeg glad af.
  Nogen gange dyrker jeg tristheden, så hører jeg Leonard Cohen og blir glad fordi han er tristere end mig ;-)

  SvarSlet