onsdag, september 20, 2006

NY ENERGI

Trætheden er væk, lungerne er luftet godt igennem. Jeg har igen været til korsang.

"Septemberhimmel lyseblå" blev sunget, så taget var ved at løfte sig. Sweet Chariot gav rytmen, og så sket sammentræffet, det er så underligt, når det sker. Ikke at jeg tror, at nogle højere magter har været inde og hviske til korlederen, men den nye sang i dag var en af mine yndlingssange, den jeg sluttede mit sidste indlæg med:"Er der nogen i himmelen". En ung pige sang sangen så smukt og lækkert, og vi gav den hele armen i koret, og jeg nød at få lov til at synge den i kor, og ikke bare synge den duet med Danser med Drenge i bilen ;)

Trætheden og ømme led er ved at indfinde sig hos kartoffelholdet, men nu har vi heldigvis fået en mand fra et vikarbureau. Jeg fik desværre ret, sygemeldinger gik over i slet ingen meldinger, så vi har manglet en mand den sidste uge. Om to uger har jeg ferie, så kan vi bare få vikar indtil da, så kan vi klare den.

4 kommentarer:

  1. Ja, det er godt, når der er ting man ikke skal bruge tid på at spekulere på, og jeg håber for jer, at nogen kan "finde melodien" og følge den ud til jer, Liselotte. I er rigtig meget i mine tanker.

    SvarSlet
  2. Åh ja - jeg havde en møgdag i går, men sang med mine piger i går aftes.

    På vej hjem på cyklen sang jeg "Don't you worry 'bout a thing" for fuld hals, og følelsen holdt sig til i morges, hvor jeg også måtte tralle mig hele vejen her ned på arbejde ... kærlighed er medicin, men det er sang altså også... ;-)

    SvarSlet
  3. "you just call on me brother, when you need a hand, we all need somebody to lean on"
    Medicin uden bivirkninger, Lizelotte, nemlig :-)

    SvarSlet
  4. Haha .. din tekst er jo næsten i forlængelse af den, jeg var i gang med:

    Don't you worry 'bout a thing
    Don't you worry 'bout a thing baby,
    coz I'll be standing on the side
    when you take it on...

    Han ka' altså noget, ham Stevie Wonder... ;-)

    SvarSlet