onsdag, januar 16, 2008

DET LYSNER


Stadig er det mørkt, og det blæser, men lyset får mere og mere magt.

Den sidste lysdekoration spreder lys til morgen teen. Og der er varmt og godt herinde.

8 kommentarer:

  1. Der er også bare rigtigt væmmeligt udenfor, Lene. Inde er et meget bedre alternativ denne morgen, hvor man er tæt på at blæse til Langbortistan, hvis man vover sig udenfor.

    Kan du have en rigtig dejlig dag :-)

    SvarSlet
  2. Tak i lige måde Liselotte, der er godt nok rusk udenfor.

    SvarSlet
  3. Hyggeligt ser det ud hjemme hos dig her til morgen, og det er også nødvendigt at skabe al den hygge man formår, for udenfor er det alt andet end hyggeligt. Ønsker dig en god dag her fra vest ....

    SvarSlet
  4. Tak i lige måde fru koch. Luften er egentlig mild udenfor, men jeg skal ikke langt væk fra huset, før der blæser en halv pelikan ;-)

    SvarSlet
  5. Her blæser det også en halv pelikan, men så er det også ok at hygge sig med læsning, strik og forberedelse til kursus i morgen (hypertension behandling)

    SvarSlet
  6. Jette, det lyder hyggeligt, og hvor er det du går til undervisning? Det lyder til at være god almenfaglig viden, som jeg også kunne trænge til lidt opdatering i.

    SvarSlet
  7. "Hypertensionsuddannelse for sygeplejersker i praksis", afholdt af NOVATIS og PfizerPlus (medicinalfirmaer) på Hotel Hvide Hus. Et for mig lærerigt og givende kursus med yderst kompetente og dygtige undervisere....

    SvarSlet
  8. Jeg nåede lige at læse om det over hos dig selv :-)

    SvarSlet