mandag, januar 23, 2017

mandagsaktivitet

Vi lader weekenden passe sig selv, den var så sløv, at jeg har ondt i min krop, mine øjne er firkantede og havde jeg haft skridttæller på, ville den ikke have vist mange skridt. Spild af tid, hvis du spørger mig, men sådan blev det. Det var ikke meningen, at hele weekenden skulle have været sløv, men sådan ryger jeg somme tider i et hul.

himlen2

Nå, mandag er også snart et overstået kapitel. Håndboldherrerne har pludselig masser af fritid, jeg havde også fri i dag, men valgte at stå op med landmanden, som skulle på jagt, og så hyggede jeg mig på kontoret i nattøj med kontorarbejde og sygeplejearbejde. Min fysioterapeut fik senere lov til at tage fat i mig, og det gjorde ondt, både her og der, men godt bagefter. Og som altid kom vi vidt omkring i vores snak undervejs. Min sygeplejerske fra blodbanken fik lov til at stikke mig, og mens plasmaet fra mig kom i pose, nåede jeg at læse faglitteratur og spise mig mæt i chokolade. Hjemme igen blev eftermiddagen fyldt med lidt af det hele, sofasløvhed, arbejde og madlavning. Frisk luft er det kun blevet til, da jeg tog billeder af himlen, og da jeg gik til og fra bil hos fys. og blodbank.

himlen1

Over aften fik jeg nok og takket være min opfindsomhed, når det gælder kombinationen af mørkeræd kvinde og trang til bevægelse med frisk luft, så har jeg nu taget tyve minutter alternativ cirkeltræning. Resten af de vågne timer skal tilbringes i nattøj med varm hyldebærsaft og et blad. God aften til dig.

himlen1

10 kommentarer:

 1. Skønne, skønne billeder ❤️! Og forresten; vi falder alle i et hul i ny og næ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Skøreliv, og huller findes der hele tiden i livet :-)

   Slet
 2. Det da godt du fandt en løsning på mørke og luft dilemma. .. og sløve weekender kan være ok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, man må bruge de midler, man har :-)

   Slet
 3. Gadvide om du travle kvinde, ikke bare skal give dig lov til at have en inaktiv weekend i ny og næ :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det tror jeg også, at jeg i forvejen gør :-)

   Slet
 4. Huller skal der til indimellem. Det sker der vist ikke noget ved, og der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over at falde i dem, når det sker så sjældent, som tilfældet er for dig. Jeg kalder det af samme årsag for pyjamasdage - også selv om jeg har tøj på - for pyjamasdag lyder meget mere hyggeligt end huldag ;-)
  Det er ellers en flot himmel, I holder jer deroppe - vores er (stadig) meget grå og ugennemsigtig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, huller skal der til, og dårlig samvittighed kan man ikke bruge til noget. Men jeg nyder at være blevet lidt mere aktiv igen :-)

   Slet
 5. Sløve weekender burde kunne fås på recept. Også selv om kroppen værker efter for meget sofa-ligning, og øjnene er helt firkantede :-) Virkelig smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Øglemor, så kunne vi få motion på recept og sløve weekend på recept, gad vide om det ene forstærker det andet eller reducerer? :-)

   Slet