fredag, januar 13, 2017

Yeahh

Uret ringede klokken 3.30 i nat. Egentlig skulle det ikke det, men i betragtning af landmandens træthed de sidste par dage tænkte jeg, at jeg ville støtte ham. Han har nemlig taget fri i dag og er lige nu på jagt langt nede i landet, tæt på Esbjerg, og derfor det meget tidlige tidspunkt for vækning. Han hørte nu sit ur, men da jeg var vågen, stod jeg op og bryggede te. Bagefter lagde jeg mig på sofaen med dynen og startede en intetsigende serie, hvorefter jeg faldt i søvn igen og vågnede først klokken otte. Både i nat og her til morgen var det et smukt syn at kigge ud af vinduerne, der er helt hvidt derude.

DSC07343

Jeg har lovet mig selv, at mine fridage skal bruges på nogle enkelte faste punkter og nogle enkelte gøremål, ellers skal jeg skrotte dårlig samvittighed og blot gøre det, jeg har lyst til. Så det gør jeg så. I dag er det faste gøremål at få returneret en julegave og få pengene tilbage, da jeg har fundet den rigtige størrelse et andet sted. I dag er det faste punkt at komme i LOOP. Jeg læste et sted, at der hvor vi fejler, når vi sætter os mål, er, at vi glemmer vejen dertil, og den skal også beskrives i detaljer.

DSC07349DSC07351

Min krop brokker sig, så derfor har jeg besluttet, at de sidste måneder i mit liv, før jeg bliver 60, skal dedikeres til, at min krop er tilfreds og glad, når jeg holder fødselsdag. Mange tror, at jeg går meget, glem det, jeg er i den grad blevet et sofadyr og blogger kun om de få dage, hvor jeg får gået en tur. Mine syv fridage skal bruges på at få motionen ind igen. I går regnede det, så den planlagte gåtur blev ikke til noget. Jeg nåede lige ud, inden det satte ind med haglvejr. I dag derimod skinner solen og gør alting smukt omkring mig. Små frosne søer på markerne, landevejens hvide look hos os (jeg nyder, at der ikke kører så mange biler forbi os og kører sneen i smat), svanerne, den blå himmel, duften af træ, den friske frostklare luft. Jeg elsker det, og så er det nemt at holde fast i planen med skiftevis gåture og LOOP hver dag. I dag snupper jeg så begge dele.

DSC07346

P1050141

Jeg lignede en professionel fotograf på min gåtur. I den ene lomme mobilkameraet (til Instagram), i den anden lomme mit lille Lumixkamera (til makrofotografering) og om halsen mit spejlreflekskamera, som jeg gerne vil blive bedre til at bruge. Jeg er ikke professionel og drømmer om et kursus, hvor jeg kan lære at bevæge mig væk fra autoindstillinger. Faktisk har jeg fundet en udbyder, men indtil nu har datoerne ikke passet med min kalender.

P1050140

P1050145

Indtil det sker, vil jeg lege noget mere med at finde motiver i min hverdag. Og kontorvinduet med julens efterladenskaber på blomsterfronten får lov til at stå, til jeg synes, at der skal ryddes op og vaskes af. Ha en dejlig fredag, jeg håber, I har fået et drys af den snehvide magi.

DSC07354

10 kommentarer:

 1. Vi har desværre ikke fået sne her i denne omgang, men jeg håber da, at vi får et drys snart. Jeg elsker sne og frost - grå, trist og smattet vinter er noget af det værste, synes jeg. Rigtig god weekend til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Randi, og i lige måde. Humøret får lige en tak op, når solen skinner og sneen glitrer :-)

   Slet
 2. Sikke et vidunderligt winter wonderland; jeg kan næsten dufte sneen! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, det er så dejligt, og da der ikke saltes på vores vej, selv om den er offentlig vej, så har vi for det meste smukke hvide flader :-)

   Slet
 3. Jeg lærte for længe siden, at det ikke er beslutningerne der er noget i vejen med, hvis de ikke udføres, men derimod forpligtelsen, jeg vil. Det gælder vel også processen med at nå mål.
  Fint motiv med den lange skygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, forpligtelsen kommer måske netop, når man skriver ned hvordan man når sit mål. Og tak, jeg holder af langbenede skyggebilleder

   Slet
 4. Det kan godt være hårdt, at holde de gode intentioner - jeg har valgt, at jeg går når håndværkeren kører, så kan vi kysse og vinke på vejen ;) Jeg går først i bad, når jeg kommer hjem, så hvis jeg udsætter turen, kommer jeg sent i bad og så synes jeg, at hele dagen er brugt ... selv om kl. kun er 9. Som du nok efterhånden ved, så er jeg bedst til rutiner og faste systemer - også i min motion, men jeg er ikke god til at skulle noget sammen med nogen på bestemte tidspunkter, så en tidlig tur - kun mig og hunden - det er toppen :)
  God weekend/ferie - vi skal vist i biffen og se Dræberne fra Nibe, selv om den har fået dårlige anmeldelser, sådan nogle Københavnere skal ikke bestemme, hvad vi skal se ;)
  Søndag satser jeg på en køretur - jeg går jo her og sygner hen til hverdag, så jeg skal ud i verden i weekenden - uden faste planer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, du er så sej at du kommer ud om morgenen, når det er mørkt. Tak og god biotur til jer. God køretur søndag, jeg håber der er godt vejr til jer.

   Slet
 5. Det med at passe på din krop - og være glad. Hep hep for det (siger jeg og lægger mig godt til rette her på sofaen). Dejlige, dejlige fotos. Er imponeret over dit udstyr - du må klart ligne en prof. Håber Landmanden har en god jagttur og at du har nydt din dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. KS, tak og sofatid skal der også være plads til :-) Vi har begge nydt vores dag, nu slapper vi af i sofaerne ;-)

   Slet