onsdag, marts 06, 2013

SÅ GIK DER TID MED DET

Det er da helt utroligt som jeg kan få mine fridage til at gå uden at nå det, jeg har sat på programmet. En skønne dag når jeg det nok.

Men løbeturen nåede jeg, egentlig var den programsat til i går eftermiddag, men jeg var træt, så løbetur i det strålende solskin kunne ikke overtale mig. Jeg forsvandt ned i sofaen sammen Elsebeth Egholms De døde sjæles nat  Løbeturen skulle have været i morges, men der var jeg stadig for træt og endnu ikke færdig med bogen. NU er jeg færdig med bogen og løbeturen er løbet i gråvejr. Bogen var god og spændende, og altså også lidt for spændende til at lægge fra sig. Hvad læser du lige nu?

P1050363

8 kommentarer:

 1. Desværre ikke nogen bog, men forskellige artikler. Jeg prioriterer løbet fremfor bog-læsning, og da tiden alligevel er stram, starter jeg typisk kun på en bog i ferierne....desværre. Men dejligt at du kom ud og løbe......det er så skønt.
  Fortsat god fridag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola og jeg har fået gaven, tusind tak, der kommer et indlæg lidt senere om gaven :-)
   Og jeg burde ikke starte på en bog, når jeg har planer, for jeg kender mig selv. Jeg forsvinder helt ind i bogverdenen og kan slet ikke slippe bogen :-)

   Slet
 2. Jeg læser 'Askepot' på min e-bogslæser. Det er en rigtig god krimi med tid til at fortælle historien. Der er et stort persongalleri og mange personer at forholde sig til. Den foregår i Sverige (som alle gode krimier gør for tiden).

  Godt at du endelig kom ud og løbe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, hvem har skrevet bogen? Vi kan desværre ikke låne e-bøger via vores bibliotek, de siger, at de ikke har råd til at abonnere på e-reolen.dk, og jeg har ikke mod på at købe e-bøger, før jeg har prøvet det af :-)

   Slet
 3. Det er efterhånden længe siden, jeg har læst Elsebeth Egholm,jeg blev lidt træt af hende - det blev for ensformigt og lignede hende den svenske for meget. Men jeg kan godt lide at se Dicte på TV2. Er den bog, du skriver om, også en Dicte-bog?
  Hvad jeg læser - uh, natbordet er en stor bunke bøger. Mest læser jeg "Den der lyver" af Ida Jessen. Den er rigtig godt skrevet, men der sker mange underlige ting. I lang tid er det bare en god fortælling om en læge, der flytter til Hvium og overtager en del af en gammel praksis. Man hører om dagligdagen, folkene i landsbyen, konen forlader ham. Og så - pludselig - får det almindelige lige en drejning, så det bliver lidt mystisk. Men jeg hænger ved, bl.a. pga. det gode sprog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, nej Dictes søn er blevet hovedpersonen nu, det er vist den anden bog i den serie. Og Ida Jessen har jeg måttet opgive, hun fænger ikke hos mig :-)

   Slet
 4. Jeg læser De glemte piger af Sara Blædel, her på min iPad.. Det er så fedt at ha bøger på den, fylder ikke og vejer ikke, og den er jo altid med i tasken alligevel. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, låner du e-bøger eller køber du? Jeg må have opdateret min Sara Blædel læsning, der er vist kommet nye siden sidst jeg læste :-)

   Slet