søndag, marts 17, 2013

EN HALV PELIKAN OG LIDT MERE

Det blæser kraftigt udenfor. Gåturen er udsat lidt, jeg har bedt landmanden om at købe ind ved fiskehandleren, så vi kan spise frokost sammen. Landmanden går til hundetræning søndag formiddag, jeg valgte så at tage i kirke. Det var godt, der falder en ro over mig, jeg får tænkt dybere ned i det, der fylder hos mig. Præstens ord, der knyttede sig til Marias måde at tage mod budskabet om, at hun skulle føde Guds søn, såede et frø i mig. Jeg beder til, at det er sået i god jord og vil blomstre.

P1050444

P1050446

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For mig betyder en fødselsdag noget, jeg vil gerne synges for om morgenen, det er jeg blevet i dag. Jeg vil gerne have gaver og hilsener, det har jeg fået i rigeligt mål. Tusind tak for jeres kommentarer, det betyder meget for mig, meget mere end jeg tror, I aner. Jeg vil også gerne have flaget hejst på min fødselsdag, sådan noget er landmanden ligeglad med, gaver, flag og sang betyder ikke noget for ham, men han får det alligevel. Jeg sagde derfor til ham i morges, at jeg gerne ville have flaget op, ja ja sagde han og glemte det igen. Nu har jeg selv hejst det, men med den vind og mine manglende kræfter til at få snoren helt ind til flagstangen, så skal flaget vist ned igen, ellers går det da i stykker. Men nu har det været hejst!  :-)

P1050447

Jeg vil også gerne lave noget, tage på udstilling, gå i biograf, spise på restaurant, men sneen og blæsten gør, at jeg faktisk ikke orker at køre nogen steder, så nu har jeg lejet film, købt lidt ind til aftensmad og så vil jeg krybe sammen i sofaen, invitere landmanden til hjemmebiograf og lav-mad-sammen-aften og bare nyde, at jeg har så meget at være taknemlig for.

32 kommentarer:

 1. Jeg synes det lyder som en dejlig måde at fejre dagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det synes jeg også :-)

   Slet
 2. Tillykke med dagen, og tak for besøg på min blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elin og tak i lige måde :-)

   Slet
 3. Tillykke med dagen. Selv om det er dejligt at komme ud, kan man jo også have det råhyggeligt derhjemme. Jeg synes tit, det er hyggeligt at være inde, når vejret er barsk. Så kan man sætte ekstra pris på, at huset er hult.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henny, ja huse bliver hyggelige at at være i, når vejret rusker udenfor :-)

   Slet
 4. Kære Lene! Så er vi lige gamle nogle måneder:-)
  Stort til lykke og Guds fred og alt godt i det nye år. Jeg er glad for at have lært dig at kende og forstår ikke helt, at det ikke er mildt forårsvejr med sol og blomster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte, tak for dine ord, og jeg er også glad for at have lært dig at kende, du inspirerer mig :-)

   Slet
 5. Tillykke. Her skinner solen, men jeg har ikke været uden for en dør i dag. Træt af sne har jeg fået ryddet et par opgaver af vejen.
  Jeg tror, I får noget godt ud af dagen, - det lyder i hvert fald sådan. God aften med flag på bordet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, og her fik vi uventede , men dejlige gæster, så vi nød hele dagen :-)

   Slet
 6. Det lyder til at blive en god dag - også selvom du har måttet lægge planerne om. Vi har også blæst, men stadig høj sol og ingen sne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, solen var også her, og heldigvis kom der ikke mere sne :-)

   Slet
 7. Stort tillykke med din fødselsdag. Må du få en god og rar dag!

  Jeg kan godt forstå, at du hejste flaget selv. Når man har fødselsdag, skal der selvfølgelig være flag hejst; du skriver, at du ikke er god til at hejse flag. På billederne ser det da helt perfekt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, jeg kan sagtens hejse flag, men i går blæste det sådan, så min spejderære gik mig lidt for nær, jeg vil have at snoren sidder tæt til stangen ;-) men flaget holdt til landmanden tog det ned ved solnedgang.

   Slet
 8. Hjertelig til lykke med dagen. Vi har ellers ikke været ramt - men NU nåede blæsten også her til øen.
  Ønsker dig en hyggelig og fredfyldt aften...for mig lyder det som den perfekte fødselsdag. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, det blev en dejlig dag trods blæst, men heldigvis ikke mere sne :-)

   Slet
 9. Kære Lene.. Tillykke med dagen. Det er så dejligt at blive fejret, det lyder til at du har haft en dejlig dag :)...Den halve pelikan er også kommet her hos mig, jeg bliver så ør i hovedet af den blæst ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, blæsten er der stadig her til morgen, jeg håber sneen bliver væk :-)

   Slet
 10. Et varmt tillykke med fødselsdagen, Lene :-) Håber du har nydt den selvom den var noget stormfuld. For mig er de også altid en speciel dag....tror at det er følelsen.

  kh Nola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, jeg nyder fødselsdage, og i går var ingen undtagelse :-)

   Slet
 11. Rigtig hjertelig tillykke. Det lyder som om du har haft en fin dag.
  Hvor er det et flot billede - der hvor flaget er foldet ud, så man kan se, det blæser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, ja der skal helst være lidt blæst, når et flag er hejst, så viser det, hvor smukt det er :-)

   Slet
 12. Du skulle være kommet til København og hold fødselsdag herovre.. Solen har skinnet og himlen var blå.. Tak for det :-)
  Vi havde nu også kulde og blæst, men det er vel ikke din skyld også. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Inge, her var der også sol, men megen blæst, men så hyggede vi os indendøre med gode uventede gæster :-)

   Slet
 13. STORT tillykke med f.dagen. Godt, du så bare selv kunne få flaget hejst :-) Har man flagstand, hører det sig altså til at flage, når der er noget at flage for. Nemlig! Håber, du fik det ned igen i et stykke, for det har da godt nok været en strid pelikan her i eftermiddags og til aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, flaget holdt hele dagen, og landmanden tog det ned ved solnedgang, jeg elsker muligheden for at flage :-)

   Slet
 14. Rigtig hjertelig tillykke med dagen. Hvis jeg havde en flagstang skulle flaget ogsaa op. Jeg har altid elsket at flage, det er saa festligt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, et flag gør dagen festligere, helt enig :-)

   Slet
 15. Tillykke med fødselsdagen i går :) Jeg håber, at du fik en dag lige efter din smag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, dagen blev lige efter min smag :-)

   Slet
 16. Lige et forsinket TILLYKKE her fra østjylland. Her sneer det lige nu, men tror ikke vi får alle de problemer der har været talt så meget om. Søndag aften måtte gemalen to gange indenfor en time ud og trække fastkørte billister fri,i den ene bil var 4 unge fyre som lige var hentet i Billund, de kom fra Tennerifa, og var stadig i shorts. Og dagen før var der fra den nærliggende højskole flere som var ude og løbe, og der var det lige jeg gik helt i stå: DER KOM EN I BARE FØDDER....
  Tror måske jeg var lidt rystet :O) Håber du får en go´ dag, sne eller ej. Hilsen Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan for lykønskningen. Uha bare fødder og shorts, jeg kommer helt til at fryse :-)

   Slet