mandag, marts 11, 2013

TAKNEMLIGHED

På sådan en kold martsdag er det skønt, at der er varmt vand i hanerne, varme i radiatorerne og varmt tøj at tage på. Jeg fryser og skutter mig ved tanken om at skulle gå udenfor. Trætheden hænger i kroppen, så er det godt at tænke på, at der er varme i bilsædet, at der er musik i radioen, som jeg kan synge mig varm til, og at i den anden ende af bilruten er der gode kolleger, som kan fylde mig med varme og glæde over deres måde at være på.

P1050375

God mandag morgen til dig.

14 kommentarer:

 1. Hvor har du meget at være taknemmelig for på denne frysende Mandag :)
  God dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, der er rigtig meget at være glad for :-)

   Slet
 2. Jeg kunne godt bruge lidt varme til cykkelturen om lidt i København, her i toget er temperaturen god og solen skinner udenfor.
  God dag Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, mon ikke der er opfundet en sædevarmer til cykler? Når man har opfundet indlæg til støvler, som kan varme, så må der da også være noget til cykler :-)

   Slet
 3. Kulden er barsk - og vi synes jo, det skal være lidt forårsagtigt - og mere solbad:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, ja tak solbad vil vi gerne have :-)

   Slet
 4. ja, vi har alle midlerne og kan godt tillade os at være taknemmelige. Dejligt nå man er tilfreds og ved det :-)
  Rigtig god mandag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, vi har så meget at skønne på :-)

   Slet
 5. Jeg så et gammelt indslag i Vores Vejr i går om et sted i Rusland, hvor de havde 71 minusgrader! Så er jeg også helt tilfreds med vores minus 7-8 stykker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg begynder at fryse ved tanken alene :-)

   Slet
 6. Det var altså også bare så koldt her til morgen, at det lige præcis var helt nødvendigt at minde sig selv om alle goderne - som fx sædevarme, som jeg også sætter stor pris på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, sædevarme er en superdejlig ting, jeg har det også på motorcyklen :-)

   Slet
 7. Jeg tager glad bussen her, mens det er så koldt, synes simpelthen ikke, at det rigtig er cykelvejr. Jeg sætter mig tilfreds til rette i bussen og hiver min e-bogslæser frem, og når et par kapitler inden vi rammer Kongens Nytorv, hvor jeg skal af. Det kan man også blive helt glad af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det er så dejligt, og læsning i bus har bredt sig. Det ser helt fransk ud, for det er ellers det eneste sted, jeg har mødt mennesker, der alle som en havde en bog med sig i metroen :-)

   Slet