lørdag, marts 09, 2013

ÅRETS FØRSTE SOLBAD

Lykken er at sidde på terrassen i solen og næsten falde i søvn. Landmanden var ikke interesseret, han blev både budt på en gåtur og te på terrassen, men foretrak solens stråler i sofaen. Jeg gad godt, det var skønt.


10 kommentarer:

 1. Åh det gad jeg også godt...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, håber du også finder en lille solkrog ved huset :-)

   Slet
 2. Der må godt nok have været meget mindre vind over hos jer i dag, end der var her. For her gjaldt det bare om at komme indenfor igen så hurtigt så muligt, så man slap for den isnende blæst. Men hyggeligt ser det ud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bente, jeg skulle ikke bevæge mig mange skridt ud på græsplænen førend at blæsten var der :-)

   Slet
 3. Hver vår er det på samme måte: Jeg tror at det er ett fett om man bor i Fredrikstad eller et eller annet sted i Danmark, - men sånn er det jo ikke. Der nede hos dere kommer våren lenge, lenge før den når oss. Når jeg kjører hjem fra mine Danmarksturer, er det unnagjort på fem timer. Våren burde få seg en bil, så kom den kanskje raskere hit.

  Sa jeg at vi har minus åtte?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hege, ja hos jer kommer våren endnu senere, og vi må bare have tålmodighed, for jeg tror ikke våren får købt den bil :-)

   Slet
 4. Vi har været ved at blæse væk her på djævleøen.. Og blev inde og kiggede ud. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, i dag kvier jeg mig også ved at komme ud, sofaen frister mere :-)

   Slet
 5. Trods mange idéer om gåture og kaffe på terrassen blev jeg omvendt, da næsen stak uden for. Gyyyys, hvor var det koldt. Så koldt, at min hovedpine blev vedligeholdt. Jeg venter altså lige nogen dage med terrasse-kaffe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, i dag skal jeg ikke nyde noget, for der står en strid vind udenfor og venter på at overfalde mig :-)

   Slet