lørdag, marts 30, 2013

ET FORLADT BORD, EN GAVE, EN ÅBEN DØR


Mine forældres påskeløber har fået sin første påske hos os sammen med Summerbirds smukke porcelænsæg fyldt med små påskeæg.


Mine børns gave til mig, en skøn, skøn bog, som jeg har læst, men som gør mig glad, fordi det vidner om, at mine børn har tænkt på mig, da de valgte gaven. Nu vil jeg tænke over, om bogen skal byttes til forfatterens næste bog. Og ved siden af er der hjernegymnastik for viderekommende, jeg skal til at vænne mig til touchskærm, større mobil, men samtidig også muligheden for at downloade apps, som f.eks løbeapps, der kan vise, hvor langt jeg løb i morges og hvor hurtigt.


En meget opmærksom hund følger med i, om der skulle komme en hare eller en fasan forbi. Selvom solen lokker, foretrækker jeg at sidde indendørs. Senere skal vi ud og gå en lang tur, men først skal landmanden og Istvan træne, der er en markprøve på mandag, som gerne skulle bestås. 
Henne fra sofahjørnet kommer der lyde, som tyder på, at Harry Potter får lov til at underholde en træt ung kvinde, der har festet hele natten og en træt ung mand, som har set film hele natten. Jeg tror, jeg vil finde et lille hjørne, jeg føler mig også lidt træt ;-) God påskelørdag til dig.

10 kommentarer:

 1. Som løbe-app kan jeg klart anbefale Endomondo, den er rigtig god. Den viser, hvor langt du har løbet og viser også et kort over hvor du har løbet. Den har indbygget tæller over hvor mange kcal du har forbrændt osv. Hvis man virkelig dyrker det, kan man også koble en dims på, så man kan se hjerteslagene på turen. Vel hjemme igen, kan resultaterne nemt og bekvemt overføres til ens facebookprofil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, tak for tippet, den må jeg have, selvom jeg ikke har en facebookprofil :-)

   Slet
 2. Sikke en fin påskeløber, og samsung er en god telefon..Tillykke med den God lørdag aften til dig.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie og i lige måde :-). Påskeløberen vækker minder, og jeg er glad for at høre at Samsung er en god telefon

   Slet
 3. Hvor er jeg glad for, at du ikke er hoppet på iPhone-manien :-)
  Harry Potter er rigtig god underholdning for både børn, unge og (lidt) ældre :-)
  Fortsat god påskehygge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, jeg var nok slet ikke hoppet på en ny telefon, hvis ikke det var med i det nye abonnement :-)

   Slet
 4. Smuk løber - og dejligt at have fine arveting! Ja, nogen bøger må man bare eje, svært at vælge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, ja jeg må tænke lidt :-)

   Slet
 5. Jeg syntes, den bog var vældig god - en god beskrivelse af Alzheimers "indefra".
  Og jeg vil også anbefale Endomondo - måske man ikke behøver en Facebookprofil. Hvis du finder en anden, tilsvarende app, må du endelig dele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg var vildt begejstret for bogen, også fordi den viser, hvordan nogle i familien finder ud af at tage udgangspunkt hovedpersonens aktuelle ståsted. Mange synes det må være hårdt at have en far med Alzheimer, men egentlig synes jeg at vi har det godt, der hvor min far er. Vi nyder musikken og sangen sammen og det giver samhørighed.
   Jeg skal nok give et praj, hvis jeg finder en anden app :-)

   Slet