mandag, marts 18, 2013

FORSKELLIGT OG ALLIGEVEL ENS?

Jeg strikker strømper, det går ikke så hurtigt, men det går dog fremad. For første gang oplever jeg, at farveskiftet ikke er ens i de to nøgler, men jeg synes dog, at man godt kan se, de hører sammen.

P1050449

Mens opvaskemaskinen bliver tømt og fyldt, mens vaskemaskinen bliver tømt og fyldt, mens tørrestativet bliver tømt og fyldt og mens kontorarbejdet bliver ordnet, sanser jeg vejret udenfor. Det rusker, det giver lyde fra sig, det sender små kaskader af det lidt sne, der er tilbage fra lørdagens snevejr, rundt i luften. Jeg har overhovedet ikke lyst til at løbe i det vejr. Herude i mosen er der ingen læ, der er åbne vidder, der rigtig kan give vinden lov til at blæse sig op. Men motion skal der til, så hvad kan jeg sætte i stedet? Jeg har overtalt landmanden til cirkeltræning, men det kan ikke blive i dag. Nede på sønnens værelse står min motionscykel og et fjernsyn med DVD tilkoblet. Måske skulle jeg sætte sidste film, jeg lånte i går, i og træde op på den cykel, som ikke kan siges at være overbelastet, og så bare cykle derudad, mens filmen underholder mig?  Men først er der tre rum, der skal have fjernet hybelkaniner (jeg elsker det norske udtryk for nullermænd). Det kan også tælle som motion, det er der brug for efter to dage med god mad og lækkerier. Jeg var så heldig, at en svoger og svigerinde, som er rigtig gode til spontane besøg, kom på fødselsdagsvisit i går, så snakken gik og hyggen steg, mens flaget blafrede det bedste, det havde lært. Og nu hænger der en smuk påskeblomst i mit vindue.

P1050454

Vi får ikke sne i Vendsyssel i dag , har de lovet, men jeg håber stadig, at snevejret ombestemmer sig, så manglende sne omfatter hele Danmark. Uanset vejret håber jeg, at du får en god dag.

P1050450

8 kommentarer:

 1. Ja man kan sagtens se at de hører sammen, jeg synes det er fint, når de er ens uden at være helt ens.. :-)
  Vi har ikke set noget til sneen endnu her i København, men det stormer en hel pelikan, jeg kastede håndklædet og tog bussen i morges.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, at cykle i det her vejr er da vist en meter frem og to til siden, eller noget i den stil ;-) så går det bedre på den indendørs cykel, der kan man vel ikke blive smidt af :-)

   Slet
 2. Et stort, forsinket tillykke med fødselsdagen herfra. Her er ingen sne hos os endnu, og dagen startede med sol, men nu er det helt gråt. Der dukker flere og flere skyer op i horisonten, og det blæser så ørerne er ved at flyve af :-) Men lad os bare få det overstået, så vi kan få noget forår. Knus og forblæste hilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fru Jensen. Her har solen været en lidt ustabil faktor i dag, mens blæsten har været her konstant :-)

   Slet
 3. Skønne sokker - de passer da fint sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, det synes jeg også :-)

   Slet
 4. Ellers kan jeg anbefale at danse til WII-dance, som du kan finde på youtube. Det får pulsen op og smilet frem.

  Hybelkaniner, - skønt ord, som jeg vil tænke på næste gang jeg jager dem med støvsugeren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg fik aldrig rørt min motionscykel, jeg gider den ikke, og wii har jeg desværre ikke ;-) Jeg elsker det ord :-)

   Slet