mandag, marts 25, 2013

SPISETID

Jeg har en liter mælk, jeg skal have brugt. Jeg kunne godt lave risengrød, men det gider jeg da ikke, nu hvor jeg sukker efter forår!

P1050480

I køleskabet er der æg og hjemmelavet syltetøj. I fryseren er der is. Visse andre skriver om god mad, let at lave. Det er helt sikkert ikke på min liste over god mad til maven, men som jeg læste en udtalelse fra en af kosteksperterne, nydelse må der til. 

P1050482

Heldigvis er datteren ude hos en god ven, for hun vil gerne have ordentlig mad til aftensmad, dvs. grøntsager og fisk/kylling, det behøver landmanden ikke. Han har nemlig 30 års samlivserfaring med en pandekageelskende landmandskone.

P1050481

Og det må da tælle, at jeg kom ud og løbe, hvoraf 2½ km var i modvind ;-)

22 kommentarer:

 1. Helt klart, 2,5 km i modvind giver vel plads til mindst 2,5 pandekage ...
  Jeres småfugle har da ellers også travlt med at finde føde, hva'.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det er så hyggeligt at se på fuglenes energiske arbejde for at få føde. vi har det noget nemmere :-)

   Slet
 2. Efter en løbetur så gør pandekager godt..:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det gør de nemlig :-)

   Slet
 3. Pandekager er ikke så ringe, som vi siger i Jylland.

  Jeg er efterhånden blevet en ret uregelmæssig blogger, men så læste jeg lige lidt tilbage hos dig. Jeg faldt over præstens ord fra Palmesøndag om "himmelreflekser". Skønt udtryk. Det vil jeg tage med mig ud i tirsdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, ja er det ikke et herligt udtryk, jeg bliver stadig glad af at tænke på den prædiken :-)Og Blogge og læse blogs skal man gøre, når man har lyst og tid, så dejligt at du af og til kigger indenfor :-)

   Slet
 4. Nu får jeg lyst til pandekager.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik du så pandekager ?

   Slet
 5. Hehe, jeg mener jo stadig, at pandekager er dessert, ikke mad :-D - men bon appetit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Merci, Ellen, det er jo det smarte, det er det hele på en gang ;-)

   Slet
 6. Pandekager til aftensmad, det er herligt :) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det er skønt :-)

   Slet
 7. Ja, det gik nok ikke her - fra Sverige kender vi det, at man en dag om ugen spiser suppe og pandekager (og en dag fisk) men de ville kigge her i huset, hvis de ikke skulle have andet end pandekager. Eller risengrød:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, begge dele går fint som aftensmaden her, men de har jo også kun haft mig som madmor :-)

   Slet
  2. Ja man skal jo nok sørge for at opdrage husets folk i tide:-) Dine lider vist ingen nød!

   Slet
  3. Charlotte, de ser med mine sygeplejerskeøjne velnærede ud ;-)

   Slet
 8. uhmmm pandkager, det har jeg ikke fået i laaang tid. God ide, det skal vist også indføres på spiseplanene. Ja, man må aldrig glemme nydelsen :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, jeg slem til at spise hurtigt, og så nyder man ikke, men man spiser også for meget, så ned i tempo og så sanse :-)

   Slet
 9. Selvfølgelig skal I have pandekager. Og ved nærmere eftertanke, så skal vi måske også. Der står nemlig et par sjatter is og fylder helt forkert i min fryser. Forskellen er bare, at jeg ikke har løbet kalorierne af i forvejen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, så må du gå dem af bagefter ;-)

   Slet
 10. Pandekager er bare luksusmad, og når de så er hjemmelavede er de endnu bedre. Sikke jeres fugle tager for sig af godterne, det er herligt at se. Jeg ville så gerne fodre fugle, men det kan man desværre ikke, der hvor jeg bor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg køber faktisk aldrig pandekager, de er jo så nemme at lave. Og siden jeg har købt buret til mejsekuglerne, så er der altid gæster ;-) Ja, vores datter gad også godt have fuglefoder hængende, men det er forbudt i det kompleks, og det ville også svine meget, det gør det i hvert fald her, og det døde træ, som vores foder hænger i, døde netop pga de mange fugle :-)

   Slet