onsdag, marts 06, 2013

EN SKØN POSTDAG

Tirsdag eller onsdag er skønne postdage, da kommer mit Alt for Damerne nemlig. Selvom jeg af og til bliver irriteret over alle de unge modeller, og selvom jeg hastigt bladrer forbi modesiderne, boligsiderne og makeupsiderne, så nyder jeg stadig at læse gode interview og små tips til sundhed og mad. Jeg er ikke så god til at lade mig inspirere af madsiderne, vist nok fordi jeg altid bilder mig ind, at det er besværligt med alle de ingredienser, jeg ikke har. Men jeg er jo også en kvinde, som aldrig har prøvet at flå tomater (kommentar nr. 4),så det siger måske noget om min definition på let mad ;-)

P1050364

I dag var der både bladet i postkassen og så min præmie fra en give-away. Da jeg så det smukke, lette design, Nola havde kreeret, fik jeg lyst til at deltage, og tænk så vandt jeg! Jeg er da bare heldig. Jeg har allerede bestemt ophængsstedet, det skal være i mit køkken-alrum ved spisebordet. Jeg vil nyde at tænde lyset til vores aftensmad eller om vinteren, når jeg sidder helt alene med min morgenmad i buldrende mørke. Mit billede yder slet ikke retfærdighed, så tryk på give-awaylinket, så kan du se den lille skønhed. Tusind tak, Nola, og jeg er glad for at posten ikke havde fået den forlagt, men blot var lidt sendrægtig med forsendelsen.

P1050367

10 kommentarer:

 1. Det var dog en skøn lysgiver (eller hvad man nu kalder det, når det ikke er en stage), du har vundet. Jeg kan godt forestille mig hyggelige vintermorgner i stearinlysets skær. Heldigvis er der lige nu rigtig længe til vinter. Vi går mod forår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi går mod forår trods kuldens tilbagekomst, basta! :-)

   Slet
 2. Hvor er den fin, tillykke med gevinsten.. :-)

  SvarSlet
 3. Hahaha ... jeg har godt nok temmelig svært ved at forstå, hvorfor det lige er Alt for Damerne, du abonnerer på, når du springer omkring 90% af det over :-) Der er vist op til flere andre magasiner, du kunne få et langt større udbytte af ... har du nogensinde prøvet Søndag? Det er mere for damer i vores skønne midalder ;-)
  Men det var en flot giveaway, du fik dig der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ellen, ja jeg har også selv undret mig, men måske fordi jeg er vokset op med Alt for Damerne, hvorimod Søndag var det, min mormor købte ;-) Når jeg har ferie, går jeg amok i dameblade, så der bliver Søndag også købt, så jeg kender det godt.
   Og jeg er rigtig glad for den smukke gave, jeg vandt :-)

   Slet
 4. Nå det var dejligt Lene.....så har den været præcis 1 uge undervejs!! Håber du bliver glad for den.....så er jeg i det mindste med til at lyse din dag op :-)

  ha' det rigtig godt. Varm cyber-hilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, jeg er helt sikker på, at jeg bliver glad for din smukke gave, tusind tak :-)

   Slet
 5. Dejligt med pakkepost og gaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, ja normalt er der aldrig noget til mig, det er altid til landmanden, det gælder både post, telefonopringninger osv Selv min mobil er helt stille ;-)

   Slet