fredag, januar 05, 2007

HVORFOR BLOGGE?

Trods novice udi dette gebet, så har jeg alligevel gjort mig nogle tanker.

Da jeg først opdagede denne verden, blev jeg fascineret, der var så mange forskellige mennesker, som jeg kunne besøge herhjemme ved computeren. Jeg blev inspireret, provokeret, irriteret, imponeret, ja kort sagt grebet af denne verden.

I begyndelsen var det jo som smugkigger, så kommenterede jeg, og til sidst hoppede jeg ud i selv at blogge.

Det, der fængede mig, var den kommunikation, der var i kommentarsporet. Det kunne køre helt ud af en linie, som ikke var bloggerens intentioner fra starten. Jeg har siddet og grinet højt, men faktisk også slået i bordet i ærgrelse over manglende pli.

Der er mennesker, hvis hjertevarme og interesse for andre gjorde, at man følte sig velkomne fra dag 1 på deres blog - der er andre, som har givet mig hovedbrud med deres leg med det danske sprog, men da jeg først overvandt angsten for at dumme mig, så var det sjovt at følge med i.

Der er mennesker, som jeg ganske enkelt ikke forstår, og hvor jeg føler, at deres interesse i at blogge er at svine andre til, og hvor skyklapper forhindrer dem i at skifte spor.

Der er andre, hvis interesser ikke er mine, og så er det jo rart, at jeg blot kan trykke mig videre.

Men der er også dage, hvor jeg ikke har lyst til at blogge, hvor det lige pludselig bliver en tom skal, og hvor det føles som virkelighedsflugt, de dage prøver jeg at blive væk. Det er dog ikke så let, for det er gået i blodet, jeg skal lige tjekke, om der er kommet nye indlæg, jeg skal lige…….

Med alt nyt, der kommer ind i ens liv, så gælder det også her, at jeg skal finde min måde at blogge på og få det tilpasset mit liv og ikke omvendt.

5 kommentarer:

  1. Sjovt, jeg har gået med tanker om at skrive et lignende indlæg på min blog. For hvorfor gør vi det? Hvorfor bliver man så bidt af at "lige skulle kigge" på fremmedes liv? Og så er de jo alligevel lige pludselig ikke fremmede alligevel.

    SvarSlet
  2. Uh, hvor jeg kender det du skriver. Men heldigvis styrer man jo helt selv, hvad man skriver og læser.

    Nu nynner jeg Lilholt igen - det er da utroligt......... :-))

    SvarSlet
  3. ja det er en tidsrøver Liselotte, måske skal jeg til at bruge stopur ;-)

    @moster tulle - det er jo lige netop det sidste der gør det sjovt.

    @Jane - nyn bare videre, og jeg må lære at begrænse mit forbrug ;-) (min søn er også efter mig, som jeg var engang efter ham)

    SvarSlet
  4. Det var rart, at du gik i gang :-)

    SvarSlet
  5. tak Lizelotte, det er jeg også glad for. ;-)

    SvarSlet