torsdag, januar 04, 2007

THESE BOOTS WERE MADE FOR

SNE, SNE, SNE. For en gangs skyld var jeg foran, købte vinterstøvler i september, så jeg ikke skulle gå lange traveture i sneen i gummirøjser og ragsokker og få ondt i fødderne.

De har ligget i deres æske indtil i dag, men nu gad jeg ikke vente på sneen mere, de varmede mine fødder, de var dejlige at gå i, så nu er jeg klar. Jeg gider ikke regnvejr mere, gider ikke gråvejr, jeg elsker sne, også selvom jeg har en halv times kørsel på arbejde.

Der er så smukt her, når sneen har dækket marker og veje, for vi får heldigvis hverken saltet eller gruset på vores vej, så der er hvidt derude, hvis bare sneen ville komme. SUK





(nej billederne er ikke herfra, det får vente, til sneen kommer, for det må den da gøre)

2 kommentarer:

  1. SUK - jeg længes også helt vildt efter sne. Sne er da bare noget af det smukkeste. Jeg cykler hver dag, men alligevel elsker jeg vinteren, når der er sne. Det lyser så dejligt op. Min snedækkede have er ligeså smuk som alle andres - også dem med de smukke haver uden sne *G*

    Lige en kommentar til din blogtitel. Hver gang jeg kommer ind på din blog begynder jeg at nynne/synge den sang med Lilholt - det er sådan en smuk sang - så tak fordi du dagligt minder mig om den.

    SvarSlet
  2. Jane, det er det gode med sne, vi får alle nogle smukke haver ;-)
    Den er bare så smuk den sang, så det er skønt at høre, du også kan lide den.

    SvarSlet