lørdag, januar 27, 2007

RYD OP I DIT LIV

Her foregår ingen radikal oprydning, det er ganske almindelig kedelig lørdagsoprydning, og efter denne overspringshandling en omgang rengøring, så jeg kan holde weekend.

MEN jeg får tænkt masser af tanker under sådan en oprydning, der bliver ryddet ud og op i hjernen, og noget af det kunne jeg godt tænke mig at nedfælde på papir, men lige nu orker jeg ikke.

Livet og døden, vores forhold til døden ,vores evne til at kapere andres sorg, vores evne til at leve og sørge samtidig, alt hvivler rundt som et kalejdoskop i mit hoved.

Og mens hænderne skræller æbler til æblegrød, så tager tankerne på langfart rundt til de mennesker, jeg elsker. Der er noget helende over sådan en ganske almindelig lørdag.

2 kommentarer:

  1. Måske man burde rydde op i sit liv (også i vores sidste år i fyrrerne, he he). Jeg nøjes også med at rydde op i huset, men det er så gudsjammerligt kedeligt, at der nok kommer til at ryge en tanke eller to rundt omkring i verden.

    SvarSlet
  2. kedeligt er ikke ordet, Conny, og jeg kan godt forstå at dine tanker er andetsteds. Håber din datter har det godt.
    Jeg skal til at skynde mig for mine sidste år i fyrrerne slutter snart, men jeg har det godt med det. Så måske skal jeg starte med at rydde op, når en ny epoke starter;-)

    SvarSlet