mandag, januar 29, 2007

VED HAWET, VED HAWET

Blokhus og Løkken har deres charme, men Lønstrup er blevet vores yndlingsmål om sommeren, når vi kører en tur på motorcyklen.


Her er ingen bred strand, hvor bilerne kan køre, og derfor bliver der heller ikke den konstante trafik ned til stranden. Folk sætter deres biler rundt omkring på p-pladserne i byen, og så går de. Her er nok at se på, keramikerne, glaspusteren, guldsmeden, skulptøren, tøjbutikker og tingel-tangelbutikkerne.


I går fik Ellas lille kat en venlig tanke og et billede taget til ære for hende.

Vi stillede bilen oppe ved fiskeskibene og gik langs klitten hen til vores yndlingscafé, café Havblik. Den havde vinterlukket, her er ellers en herlig udsigt udover havet. varm kakao og en solnedgang, så er livet godt.


I går fandt vi så bodegaen Bounty, som kunne levere varm kakao og udsigt til enarmede tyveknægte, det var godt, for der var koldt og blæsende udenfor.

5 kommentarer:

  1. Årh, Lene - den søde hilsen blev vi begge meget glade for :-)

    Jeg elsker også Lønstrup, der er noget uspoleret over byen, selv om der er kunsthåndværkere i hvert andet hus. Natuern er som den plejer :-)

    SvarSlet
  2. Sikke en dejlig tur i var på i går - og vist nok i noget bedre vejr end vores tur i Dyrehaven. I dag er her heldigvis sol :-)

    SvarSlet
  3. Det var godt Ella ;-) og hvorfor Lønstrup fremstår uspoleret selvom den er udpræget turistby, det ved jeg ikke, men du har ret, måske fordi de små gader op og ned ikke kan rettes ud og blive strømlinet.

    Moster tulle- jeg havde håbet på I fik bedre vejr, men kunne godt læse hos dig, at det blev en fugtig og kold oplevelse.

    SvarSlet
  4. Tusind tak for gensynet! Jeg er jo født i Hjørring og har, fra jeg var ganske lille, været vant til at gæste Lønstrup, både sommer og vinter.

    Det er lang tid siden, jeg har været i Vendsyssel og jeg savner ærligt talt en smuttur op til Mårup kirke, Lønstrup og stranden ved Nørre Lyngby. Men så er det jo dejligt, at der findes bloggere, som kan tage een med på en virtuel tur derop.

    :-)

    SvarSlet
  5. Henriette,du må da en tur til vendsyssel og genopfriske den skønne natur ;-)

    SvarSlet