mandag, januar 01, 2007

ET GODT BEKENDTSKAB

Jeg har været med hele vejen, ind imellem har jeg ikke gidet, men den har formået at fange mig.
Det er selvfølgelig Krøniken, som nu er slut, og jeg deler ærgrelsen med en journalist fra Nordjyske stiftstidende over, at forfatterne ikke havde kræfterne til at føre serien op til nutid.

De har formået at ramme tidsånden, og de har beskrevet mange forskellige mennesketyper så rammende, så jeg har siddet og klukket, når jeg har genkendt mig selv eller andre i beskrivelsen.

I dag nød jeg Idas far:” nå ja afhandlingen, hvad skal det føre til, det må da kunne bruges til noget efter så mange år” og så ude i gangen til en bekendt ”ja det er jo en af de højeste eksamener, man kan få”, hvortil hun svarer ” ja hun har jo ikke det gode hoved efter fremmede”, vi så ham ikke, men jeg kan se ham for mig, stolt som en hane.

Jeg følte mig i godt selskab og det er ikke så ringe endda. Dejlig måde at starte det nye år med, at sidde her og grine sammen med landmanden.


Og så pøj-pøj til alle jer, der prøver at lægge cigaretterne på hylden, her i huset er landmanden gået med, måtte det blive en succes for jer alle.

2 kommentarer:

  1. vi har også trofast fulgt med i Krøniken fra start til slut. Hyggelig serie, men den når - efter min mening - ikke Matador til sokkeholderne. Den kan vi se igen og igen. Men kunne også som du have ønsket Krøniken ført op til nutiden eller i hvert tæt herpå.

    SvarSlet
  2. Jeg må indrømme moster tulle, at jeg kun har set Matador en gang, men det er mere, fordi jeg ikke orker at skulle sidde og se serier hele tiden. Men den var bare god, Krøniken går ikke så meget i dybden med karaktererne, men faktisk kunne jeg godt li, at det gik hurtigt fremad.

    SvarSlet