tirsdag, februar 26, 2008

EN BLOGVERDEN TIL FORSKEL

Ingen af dem, jeg taler med om blogverdenen, kan helt forstå, hvordan man kan blive så involveret i andres liv og gerning, men jeg kommer jo til at lære andre mennesker at kende. Vel og mærke det de ønsker, jeg skal kende, men det kryber under huden, og jo mere jeg læser med, jo mere engagerer jeg mig.

I dag har jeg fået en smuk gave fra Anne, jeg bad om et mønster på brikker til at sætte mine tekopper på, og se, jeg fik ikke blot et mønster, men fire smukke brikker. Tusinde tak Anne, jeg er så glad for dem. Jeg er så glad for, at du vidste, at jeg lærer bedst ved både at læse et mønster og så mærke den ægte vare :-)


Tankerne kører rundt i hovedet i dag, lige som jeg ved, at de gør det hos så mange andre. Marianne og hendes familie er spændt hårdt for. Jeg tænker på Mathias, som er så vild med Bamse og Kylling, og en af Albertes sange som Luna kører i mit hoved, jeg har ikke Cd’en her, så jeg citerer fra hukommelsen:

Det var ikke det jeg ville, sidde på en taburet,
når man er så kold og lille og meget meget træt.
Jeg vil op til dig, du skal trøste mig,
i bløde bamsearme kan man putte sig og få varme.

Her sidder jeg trygt og stille og glemmer helt mit navn,
mens jeg lader en tåre trille i en plysset bamsefavn.
Jeg kom op til dig og du trøsted mig
i bløde bamsearme kan man putte sig og få varme.

Jeg håber, at der er mennesker omkring Marianne og familie, der kan være bløde bamsearme og favne, som kan nusse om Mathias, trøste og passe Mille og tage alle de praktiske opgaver for Marianne og Michael og omslutte dem med kærlige arme.

11 kommentarer:

  1. Den sang kunne ikke være valgt bedre. Tak fordi du sætter ord på de følelser vi er mange som deler.
    Jeg har også lært mange at kende på bloggen, som er kommet til at betyde noget for mig - er i mine tanker, hvis de er væk nogle dage, hvis der sker noget, så verden vælter - men også i glæde og gode oplevelser.
    Det er nogle smukke the-brikker du har fået - en smuk tanke fra Anne...
    God og dejlig tirsdag Lene.

    SvarSlet
  2. Man møder fortsat mennesker i sin dagligdag, som INTET aner til denne blog-verden, så bliver man næsten chokeret.
    Tak for dine smukke ord til Marianne, Lene.

    SvarSlet
  3. Så nåede de frem og i god behold ser jeg...sy du bare løs..
    Også jeg går her og tumler med tanker, der er svære at få sat på plads/få orden i.
    Det Marianne og hendes familie er i lige nu, er så hårdt , at ingen fortjener det.
    Og mennesker der ikke kender denne blogverden, har svært ved at forstå, at vi på tværs af landet, kan få en eller anden form for samhørighed...og det er vel også svært at forstå for os som bloggere?
    Nogle fra denne verden møder man i virkeligheden, nogle håber man på at møde, andre igen vil man aldrig se og ingen af disse muligheder er der noget i vejen med...
    det at blogge er så dejlig en oplevelse, at den kunne undes en masse andre.
    endnu engang ...alt godt til Marianne og resten af hendes familie.

    SvarSlet
  4. Hvor er det rigtigt og varmt sagt, kære Lene. Tak.
    Jeg har også forsigtigt prøvet at fortælle om denne blogverden til et par mennesker, men de er af den opfattelse, at jeg kun blogger, fordi jeg er ensom og ikke har andet at tage mig til. De mener slet ikke, at jeg "kender" de mennesker her.
    Men det gør jeg da. Jeg vil endda vove den påstand, at jeg kender alle Jer blogvenner bedre end nogen ude i det almindelige liv. Og jeg kan ikke takke Jer nok for, at I er her.

    Vi tænker allesammen på Marianne og familien i denne meget svære tid.
    Vi føler os magtesløse og små, fordi vi ikke kan nå hende i hendes virkelige verden lige nu.
    Dit bamse-citat er så rammende, og får tårerne til at trille.
    Det er så uretfærdigt.....

    SvarSlet
  5. Og så kommer jeg til Annes fine gave. Det er helt fantastisk, som vi kan berige hinanden, og de er meget meget flotte.
    Du har bestemt fortjent dem. Tak anne :-)

    SvarSlet
  6. Flotte the-brikker sikke en dejlig gave at få.

    SvarSlet
  7. Jeg har oplevet det samme som du søde Lene. Og tit efterfulgt af: Tager det ikke meget tid. Nej og jo det tager da tid, men jeg ville da ikke undvære den samhørighed vi har her i blogland. Og en dag som i dag hvor vi alle tænker på Marianne og hendes lille familie, jamen det er måske nok svært for andre at fatte, men jeg føler at der rejser sig en mur af gode tanker og ønsker der gerne skulle støtte den lille familie i en svær tid. Og som du håber jeg der er mennesker omkring dem til at tage sig af og hjælpe... God aften til dig og dine (og flotte "brikker" forresten)

    SvarSlet
  8. Helle, jeg er blevet rigere af at møde mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt, og det er en smuk tanke Anne fik.

    Tak i lige måde sister bonde. På min afdeling ved de intet om blogs, og jeg har heller ikke sagt til så mange, at jeg har en :-)

    Anne, du har gjort mig glad og jeg glæder mig til at sy :-)
    Og vi knytter bånd, som er svære at forstå for udenforstående, men sådan er det.

    Johanne, lad andre tænke hvad de vil, du og jeg ved bedre :-)
    Og bamsesangen, synes jeg, siger lidt om livets skrøbelighed, og så er det godt med bamsearme. Og ja boede vi lige i nærheden så kunne vi være praktiske personer, men nu må vi nøjes med at sende varme tanker. Og Anne har gjort mig så glad i dag :-)

    Mona, de er rigtig flotte :-)

    Fru koch, smukt skrevet og så sandt.
    Tak jeg har nydt en god biograftur, og nu skal tebrikkerne i funktion :-)

    SvarSlet
  9. Så smukt du formulerer alle de tanker, der tumler rundt i blog-hjerner i disse dag, om Marianne, hendes kære og alt det, de må læggen ryg til. Sangteksten går lige ind, og siger det hele! Tak.

    SvarSlet
  10. Lene, det var smukt tænkt - og meget, meget passende!

    SvarSlet
  11. Nina og et cetera, tak :-)

    SvarSlet